دیوث معلوم نیست کجاها میره که صدای تمساح و فلانه دختره فلان و..... رو میشنوه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث معلوم نیست کجاها میره که صدای تمساح و فلانه دختره فلان و..... رو میشنوه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209) این چه لباسیه نیکول پوشیده
بحثو باز نکن خواهشا که نیازمند یه بحث طولانی و چندین صفحه ای هستش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روغن موغن رو ول کن اگه بلدی فن رو باز کن و تمیزش کننقل قول:
سیستم نیست ج...نده خونه سیار (sm2)
نه ولش کن میترسم بگا بره همینجوری صدا بده کار کنه بهتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش **** خونه باشه ! رسما گاییده منو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترسو بازی درنیار.بازش کن.کاری نداره که.مدل کارتتو بگو ببینمنقل قول:
ج*نده خونه نیست مثه اینکه.ب*گا خونست انگاری(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو ج...ندشی (sm2)نقل قول:
Radeon HD 5670نقل قول:
راستشو بخوای خودم تا بحال این کارو نکردم ولی خب حتمنی چرخ دنده ای چیزی داره چن قطره بریز فقط یادت باشه روغن سفید یا همون چرخ خیاطی باشهنقل قول:
بازم شک داشت ی سرچ بزن حتمن با تصویر توضیح دادن
الان تو 2030 هم نشونش دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرخ دنده چیه.سیم پیچ وسطه همه فناست(sm2)
فعلا که به 70 روش ممکن و غیرممکن و ابداعی گاییده مارونقل قول:
اگه راه حلی داری بگو اگه نه برو بشین همون آهنگت رو میکس کن (sm2)نقل قول:
دارم مشخصاتشو درست میخونم ؟! یک گیگه ولی ddr5 ?
آرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسطه همه فن ها اینطوریه.اینا خاک میگیره صدا میده
چقد جالب خوشگله
اونوقت اگه بازش کردم درست نشد و نتونستم مثل اول سرجاش بزنم و سیستم رفت به گا چیکار کنم ؟
دقیق گوش کن چی میگم
خب اگر تجربشو نداری ببر شرکت کاری نداره 5 میننقل قول:
مگه جراحی قلب باز کنی جلبک (sm2)
نگو نگو نگو حالشو ندارم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنالنقل قول:
(sm2)اگر ایران باشه چطو میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) سیستم من حساسهنقل قول:
ببین اول اون فیشی که از فن رفته به بورد رو با احتیاط جدا کن.بعدش پشت کارت 4 تا پیچ هست که زیرشون فنر داره اونا رو عینه اب خوردن میشه باز کرد فنرا خیلی فشاری روشون نیست که بخواد مثلا بپره.بعد که باز کردی با بلوور اگه داری یا سشوار یه حاله اساسی به همه جاش بده بعدشم دوباره ببند.همینکارو فقط میتونی بکنی
آقای دکتر بزار عرقت خشک کنم (sm2)نقل قول:
نه نه من میترسم (sm2)نقل قول:
دیوث بچه 5 ساله هم میتونه اینکارو بکنه(sm2)
قبلا یه مشت میزدم ساکت میشد الان دیگه لگد هم کارساز نیست (sm2)
من برات توضیح دادم چیکار بکنی.بکنی نکنی چونه لقت(sm2)
البوم اوای حمام تا 96 ساعت دیگر در سراسر جهان(sm2)
تازه دندونم هم درد می کنه (sm81)
کی از همه بدبخت تره ؟؟ من من من (sm2)
تازه یادم رفت بگم من سشوار ندارم (sm2)
رسول واسه آلبوم یه کنفرانس مطبوعاتی گذاشتم
دیوثا سره عمر اینجا انجمن موسیقیه.باید کارای مربوط به موسیقی کرد.فقط میاین کس شعرای سیاسی و چرت و پرت میگید.اقا بیاین من یه اهنگ اماده میکنم شما دیوثا هم یکی روش بخونه(sm2)
یعنی کلا سشوار ندارین؟نقل قول:
من حرفی ندارم(sm25)