ریدم تو اون جمله بندیت (sm2)اشتباهتش ؟ ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ریدم تو اون جمله بندیت (sm2)اشتباهتش ؟ ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پیدا کن بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو معروف هم من زدم
نمی خوای بشین تا 8شب فردا سماق بمک
دریای خزر گردم خواهی تو اگر جووونم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوث(sm2)
نمیاد
یس
به نظرتون شادمهر با رادیو چه مشکلی داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من توی دبستان انشا 22 می شدم ! (sm2)
اشتباه تایپی شد چون گلابی ! (sm2)
یکی آمد
با پتک سیاه
پرواز را کشت
(sm50)
املاء چند میشدی صابر (sm2)همین جوری با فاصله می نوشتی جمله ها رو مثلا دی شب (sm2)یا آزمایش گاه (sm2)نقل قول: