من گشنمه من گشنمه.. شیر میخوام از جفت ممه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی خاک(sm56)
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من گشنمه من گشنمه.. شیر میخوام از جفت ممه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی خاک(sm56)
(sm120)
یواشکی از قیافه ـش عکس بگیر باهاش استیکر تلگرام درست کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارمت خیالت راحت (sm120)(sm46)
بابا جان من و ملکه ی مادر و حسین و صابر و این همه آدم که نقلاتُ پاسخ میدیم چرا اینطوری میگی؟ (sm172)(sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم اخراج (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همینه نگرانم (sm2)
یه چیزایی هست نمیدونی تو پخ میگم بهت
به ماشین من نمیرسه (sm128)(sm120) ix45 فول (sm120) راضیم ازش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm214)
نصف شبی از کجا دوغ بیارم ؟ (sm2)اصطلاح جدید....چه حرفا چه چیزا ! (sm59)نقل قول:
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یه زاویه ای عکس بگیر مشخص نباشه تو گرفتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرانیت بی دلیلِ خودتُ به دستای من بسپار (sm2)
(sm25)
همونِ دیگه خب... یکم سپر جلوش و داخلش تغییر کرده (sm120)
من داشتم تو یخچال بهم میگفتی (sm2)نقل قول:
نشنیده بودم خب (sm59)
نقل قول:
اگه منم جزء شون باشم ميزنم بميريا احسان (sm39)