اگه میومدم آهنگ نمیومد(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میومدم آهنگ نمیومد(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه حرفیه فربد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم چه فضاسازی قشنگی داره
ملودی و نوازندگی گیتار کلاسیکش هم حرف نداره (sm88)
پیانو شبیه هزار و یک شب نیست؟نقل قول:
به نظر من نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی پیانوش اصلا شبیه هیچ کدوم از کارای قبلی اش نیست البته غیر اینم از شادمهر انتظار نمیره
ثانیه 57 به بعد من یاد هزارو یک شب میفتم
نه من شباهتی نمیبینم (sm120)نقل قول:
2:53 یه گیتار الکتریک میزاشت اگه تنظیم میشد
به نظرم فضا و اتمسفر کار اقتضا میکنه که تنظیمش زیاد شلوغ نباشهنقل قول:
تنظیمش کم و کسری نداره به اندازه کافی ساز متناسب داره
فقط زیرصدا نداشت که اونم فکر میکنم لزومی به استفاده ازش تو این کار نبود
نظر تو چیه؟
اینقد ایده برای تنظیم داره که اگه همین الان اینو تنظیم کنه یه شاهکار میشه