چتونه بی ادبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)( sm209)(sm209)(sm209)
نمایش نسخه قابل چاپ
چتونه بی ادبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)( sm209)(sm209)(sm209)
من نبودم(sm40)
(sm27)
دروغ میگه خودش بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستمو ول کن بزار در برم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم سکوت میکنم تو گفتی به خواطر من بگو(sm81)(sm120)
نه با رو زبونش چسب زده با زبونش کنده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم بد نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرفه بد بخت رو ببینا
ععهه تو مگه سی آی ای یا سربازای گمنام امام زمانی که آدرس منو داری؟
درکت میکنم فیلم شیخ گیر رو دیدی ، اونم دو بار ، شیخ گیر یک ترسناکتر بود یا شیخ گیر دو؟ (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود شخص شخیصتو عارض بودم
نقل قول:
باووو هواپیماهاتونو نمیزارن بشینه ، دور بر ندارین اونا راه نمیدن(sm2)
باز دم اونا گرم خدا کنه روابط تیره تر بشه (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گشاد عظما (sm70)
اتی بیا داره در میره(sm2)نقل قول:
یعنی زبونش کیونی شده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت خواستی به من چه(sm2)نقل قول:
بزار برم.. صابر بیا اینو از من دور کن(sm2)
پیف پیف میگم یه بویی میاد ، کدومشون بی ادبی کرده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایجنتم یا شیخ؟(sm70)
شیخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]