واقعا دلمو شیکستی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا دلمو شیکستی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نروی دیوث از کی تا حالا به خودش اجازه میده تبلیغ بزنه رو دسکتاپ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم چشم به راه من هستی
هستی همیشه هستی ... (sm50)
غلط کرده.من نسخم قانونیهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی،این نسخه 2015 هست ولی رو پی سی 2016 رو دارم.احتمالا این بخاطره اخرین نسخه نبودنه.داره تبلیغ میکنه برو نسخه جدید رو بخر
میلاد لیورپول به گا رفت چیزی نگفتی من بفهمم(sm2)
تازه یه سوپرگل خوردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا لیورپول عضوی جایی نیست باید بره با روبین کازان و بوردو بازی کنه
فرگوسن اون موقع که مورینیو تازه اومد لیگ برتر و داشت همه رو میبرد برگشت به خبرنگارا گفت هنوز گذرش به شمال انگلستان نیوفتاده
واسه کلوب هم همین برنامه است
من این میکس شماره 2 رو به صدیقه جون تقدیم میکنم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون لقتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده مردک(sm120)این تیم از پایه خراب.. باید خودش درستش کنه(sm120)
ممر این آلبوم کورت کوبین که گذاشتی چجوریه ؟
تو خبر 20:30 یه تیکه از اهنگ کجایی پخش شد(sm128)
(sm50)
یه شعر متفاوت از نیما یوشیج (sm10)
خاطره ی امزناسر
دره ی « یاسَل »تنگ ست و پرآبدره ی « کام » ولی خرم تر« اَمزَناسَر» درّه، بیش ازهردوستتنگ وپنهان به میان دو کمَروحشت افزای ترازهردرّه ئیکه گذرگاهش درهرمنظردرزمستان ها مأوای پلنگفصل تابستان جنسی دیگربر فرازِ کمَرش جرّه عقابآشیان ساخته و کرده مقرکاجِ وحشی سر برَ کرده زِسنگدوراز دسترس نوع ِبشررنگ خاک آن خونین وبنفششکل هر سنگش یک گونه صورآب آن زمزمه بر پا کردهمثل ماری پیچان برسبزه ی ترَراه باریکش خطّی که خیالبکشد در دل ظلمت به سحراین درّه مهدِ من ست از طفلیآشنا بوده مرا و معبرمن به هر نقطه ی آن روز وشبانبوده ام همرَه وهمپای پدردَره ی خامش وخلوت، دَره ئیکه کسی را نه از آنجاست گذربه جز آن نادره چوپانِ دلیرآستین پاره و چوخا* در بَرحلقه ئی از نمِد فرسودهبدل ازکهنه کلاهش بَر سَرموی ژولیده شده چوب بدستسگِ او از عقبش راه سپرمثل این ست که می گوید: کوآن که ازخانه ی خود کرد سفرآن که از نَسل و تبارِ من بودمثل یک روح که دو پیکرآه ! ای کاش از آن درهِ ی تنگمی گذشتم من یک بارِ دگرمن صدا می زدمش از نزدیک.او به من بانک همی داد ازبر۱۳۱۰ابان ماه سالیاسل : دهی نام دهکده ئ نزدیک به یوشYASSALتایپ شده توسط پری جلالی پور
کام : نام دهکده یی در نزدیکی به یوش /KAM
چوُخا : پارچه ئی که از پشم گوسفند می ریسند و می بافتد گرم و برای کت و شلوار استفاده می شود
امَزِناسَر: نام دّره ی تنگی است در دهکده ی یاسل دوکیلومتری به یوشAMZENASSAR/
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حال داد یعنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها . نمیدونم یه تیکه اخر خبر در مورد دانشگاه و اینا بودنقل قول:
(sm192)نقل قول:
اشترم من واقعا ازت تشکر میکنم
(sm36) بخشییییییییییید (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی می گی ببخشید چیه (sm120)نقل قول:
می گم که خوشحالی داشت این اتفاق که 2030 آهنگو پخش کرده آیا ؟ (sm70)
اره واسه من خوشالی داشت که گفتم (sm120) نمیدونم چرا شما بی احساسید (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)نقل قول:
دیوث ازت تشکر کردم یه ابراز احساسی،چیزی.....(sm2)(sm2)نقل قول:
نه خداییش هدفی ندارم.فقط بخاطره اینکه زدی رو سایت ازت تشکر کردم(sm10)نقل قول:
تو بودی مگه ؟؟نقل قول:
به پاس قدردانی از امیر آواتارتو عوض کن (sm10)
با اینکه خیلی خیلی خیلی سختمه که از این جیگر دل بکنم ولی اگه الان بگه عوض کن میکنمنقل قول:
در مورد روز دانشجو رفته بود کوی دانشگاه گزارش میگرفت رفتن خوابگاه یه پسره اهنگ کجایی محسن خوند البته با صدایی شخمی بعدش اهنگ محسنو پخش کردن نیمه دوم اهنگ رونقل قول:
بعدشم دیوث تو چرا این وسط تز میدی و منو تو عمل انجام شده قرار میدی اخه؟(sm2)
سه قفله می کنم در خانه را هر شب
تا پشت در بماند جهانی که در آن
شاعر خوب ، شاعر بی جان است.
سه قفله می کنم در خانه را هرشب
تا صبح
دوشادوش تمام آرزوهایم
با کلیدی در دست، سر برسی
و باز کنی در خانه ای را
که بی تو زندان است
یغما گلرویی
از این جیگر دل نکن یه عکس محجوب ترشو بذار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم یه عکس گل و گیاهی چیزی بذارم ولی اینم پیشنهاد خوبیه(sm174)نقل قول:
یس یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فعلا که نگفته عوض کن(sm2)
چقدر این یادته صفوی خوبه اخه(sm25)
حیفه بخدا اگه چیزیش بشه
یه روزی یادته هم ریمیکس میکنم(sm2)
از کی تا حالا تو احادیث معتبر مطالعه میکنی ؟؟(sm205)ببینم اصلا وقت می کنی؟ (sm70)نقل قول:
نمی گه می خواد ببینه خودت عقلت می کشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش داوری کاره خیلی بدیه(sm2)نقل قول:
تو فقط گیر دادی به اون یکی متنه (sm35)نقل قول: