ببینید به چی راضی هستیم ما.. به یه ماکت قدیمی خاک خورده
(sm81)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
ببینید به چی راضی هستیم ما.. به یه ماکت قدیمی خاک خورده
(sm81)(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم اون فوق شاهکاره خدایی (sm88)(sm88)
اهان افرین اینو یادم رفته بودانقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا اینم پخش میشه
چند روز پیش گفتم شادمهر برای ما تموم شدهنقل قول:
اشتباه کردم تا موقعی که این ماکت ها هست هنوزم شادمهر هست
من که از صبح تا الان گوش میکنم خسته نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد اعتراف مونا برزویی بیاد ایشالا شادمهر حالا حالا زندست با ماکت هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این آهنگ خفن ها زیاد داره لامصب خیلیاشون رو ما گوش نکردیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ شادمهر با اینکه قدیمی ولی از اهنگهای الان خیلی سرتره مگه داریم اونموقع این همه نبوغنقل قول:
من که کلا تا طرفدار + چند تا کاری که خودش زده رو گوش میدم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنم اگر تنظیم نهایی میشد و شعرش بیشتر بود خفن تر از اینی بود که ما گوش میدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]