الدنگ پشت سرت نگفتم که اینجا همه میبینن جلو روت هم میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الدنگ پشت سرت نگفتم که اینجا همه میبینن جلو روت هم میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نزن حرف نزن.
میلاد من دستم به پروژه بعدی بنده بی زحمت اینو یه دور ببر تو پستو اون ماهی که اپرا میخونه رو نشونه این رسول دیوث بده بی زحمت(sm2)(sm2)
منظور از شما؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه به جنس مونث احترام قائلم چون یکی از همین جنس مونثها منو به دنیا اورده و بهم عشق ورزیده و عشقو بهم یاد داده(sm19)
دلم تنگه شبی با ما به سر بر ...(sm181)
کشش ندین (sm208)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم بد دلم واسه مادرم تنگ شده (sm74)نقل قول:
خودم دیگه فیلم نمیتونم پیدا کنم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چندتا بگو شاید ندیده باشم معروف نگو که 100 دیدم
ک...ر تو روحت شهرام ناظری با اون صدای فوق العاده ات
خدا بیامرزتش.خدا رفتگانه همه از جمله پدره خودمم بیامرزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزهنقل قول:
با این که خیلی سرم شلوغه ولی جهنم و ضرر رسول بیا خودم میبرمت پستو(sm2)
داریوش - بمان مادر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد (sm10)
چیچک دیوث این گوزن رو مطمئنی معروفه؟ بابا یه قالب درست حسابی هم نداره که @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم پستو که از من به شما دلبرکها مونده (sm2)نقل قول:
یه دهه هفتادی میخواد یه دهه شصتی رو ببره پستو خدایا توبه(sm120)
همه گویند فلانی ناله کم کن ...
خدا بیامرزهنقل قول:
خدا بیامرزه (sm74)نقل قول:
اگزگلی (sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه(sm74)نقل قول:
میلاد درسته خیلی جونی ولی تو زودتر تشکیل خانواده بده واست خوبه
اولا همه شاهدن مخترع و متولی و موسس پستو در موزیک باران بنده هستم.مدارکشم موجوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم دهه شصت که هیچ،دهه 40-30 هم بیاری بازم مشکلی نیست(sm2)
عزیز دلم تو زمانی که داشتی با عروسکهات بازی میکردی بنده اینجا پستو میگردونم یادش بخیر بست موزیک (خدا رحمتش کنه)یه شعبه زده بودم چه بگو بخندی داشتم اونجانقل قول:
بی تو گلشن چو زندونه به چشمم
گلستون آذرستونه به چشمم
بی تو آرام و عمر وزندگانی
همه خواب پریشونه به چشمم ... (sm181)(sm81)
ارشیوت یه دور بزن دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجور فیلمایی دوست داری بیشتر؟؟
[QUOTE=Rasoulh111;506197]خدا رحمتش کنه(sm74)
میلاد درسته خیلی جونی ولی تو زودتر تشکیل خانواده بده واست خوبه
منم تو فکرشم ببینم چی میشه
(sm74)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آ بابا معروفه از این قدیمی هاس.اسم اصلیش ایران ترانه س.iransong.com از سال 80 فعاله باوا.تغییر ادرس هم نمیده.از این سایتای که از خارج فعالیت می کنن فک کنم باشهنقل قول:
حسام الدین سراج آلبوم طریفت عشق (sm74)
بچه ها حتما این آلبوم گوش کنید خیلی خوبه
اونموقع که تو به بربری میگفتی بیسکویت من با اینترنت دایال اپ شده بودم خفاش شب روم های یاهو.....نقل قول:
نری فردا شکایت کنیا(sm2)(sm2)(sm2)
واقعا به به(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق که کیسه ای(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فیمهای دارم جنایی معمایی بیشتر حال میکنم ولی هرجور فیلمی تو ارشیو دارم از تخیلی گرفته تا س.ک.س .ی(sm120)نقل قول:
The Forgerنقل قول:
مهدی شهریور اصفهان بودم کاش اونموقه یه قراری میزاشتیم (sm59)نقل قول:
فیسبوک داری؟اینستا؟ لینک بده تا باهات اشنا بشم عزیزم(sm51)
منم از این دیوث شکایت دارم بزن 72 ساعت بنش کن تا خودت هم بتونی از دست میکسهاش یه نفسی بکشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا تو راهنمایی تو زنگ تفریح واسه یکی از بچه های کلاس یه شعری خوندم:
توجه توجه،با ادبان نخوانند(sm2)(sm2)
گوه گوه گوه،گوه از همه رنگ
سرت رو با چی میشوری با شامپو گوه رنگ(sm2)(sm2)
اقا این دیوث رفت به ناظم چغلی کرد و گفت اون کونکشم تنبیهم کرد(sm2)(sm2)(sm2)
معمولیه ولی میره واسه دانلود(sm93)نقل قول:
با اینکه باعث شده شما کیسه ها دستمون بندازید ولی خداییش خیلی خنده داره(sm2)نقل قول:
بردی از یادم.ویگن دلکش 320 میدین دوستان(sm10)تمنا میکنم(sm81)
نگاه به نمره اش نکن فیلم جالبیهنقل قول: