رو به آسمون من دوباره پرواز کن ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
رو به آسمون من دوباره پرواز کن ... (sm50)
جانم حسن علیشیری چه شعری چه فضایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گو نخور بوزینه من 640 میزنم چه برسه به 320 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو کم داشتم این بوزینه به ریپ من اشکال بگیره آخر زمون شده ..
به اندازه موهای زیر بغلت نرم افزار ریپ کار کردم ..
الان شنیدم داعش طرفو میندازن تو اسید تا حل بشه جدیده ..
تازه زنده زنده ..
(sm2) یاد بریکینگ بد افتادم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
مصطفی زمانی هم از موزن گف ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش وقتم مصطفی جان !
در مورد شخص " رضا یزدانی " نظر من اینه که یه سری تلاش هایی کرده ولی حالا موفق بوده یا نه بوده رو نمی دونم ! من کاراش رو دنبال می کنم !
در مورد این که می گم : رضا یزدانی تلاش کرده منظورم اینه که به خوای موسیقی خودمون رو با موسیقی راک یا پاپ غربی مقایسه کنی از پاپه کار درستی نیست !
می دونی چرا !؟ چون تو الان مثلا یه قطعه ی راک جدید امریکایی که همین ام سال تولید شده رو گوش میدی ! بعد یه قطعه مثلا " گروه اوهام " ( یا هر گروه راک و متال فارسی ) رو هم که
اون هم به فرض ام سال تولید شده گوش میدی ! خب نکته این جاست که " تاریخ شنیداری " که پشت اون گروه راک امریکایی هست با " تاریخ شنیداری " که پشت " گروه اوهام " ( یا هر
گروه راک و متال فارسی ) هست از زمین تا آسمون فرق می کنه !
منظورم از تاریخ شنیداری همون حجم موسیقی تولید شده طی سال های مختلف توی هر جامعه ای هستش . یعنی به بین توی امریکا چند سال راک تولید کردن توی کشور های فارسی
زبان چند سال !؟
فعلا کاری به کیفیت و بحث موسیقیایی آثار غربی ( امریکایی ) و فارسی ندارم !
حالا بذار از راک فارسی که داریم یا نداریم بهت به گم :
تو می دونی طی ده سال اخیر چند تا گروه راک و متال توی ایران تشکیل شده و موسیقی تولید کرده !؟
یه عدد بهم به گو ! 100 تا !؟ 200 تا !؟ 500 تا !؟
نه ! با کمال تعجب باید به گم 2000 تا گروه راک و متال ( بی کلام و با کلام ) فارسی توی این مملکت هستن !
حالا این که من و تو نمی شناسیم شون و از " جریان اصلی موسیقی " بیرون هستن دلیل بر نبودن شون نیست !
من کاری ندارم که سایت های مزخرف و تلویزیون های رانتی دارن چه موسیقی ای رو پخش می کنن !
فقط می خوام به گم که راک فارسی هست و باید باشه !
فکر کنم اسم حدود 1000 تا گروه راک و متال فارسی توی این سایت باشه ! البته فقط اسم شون ! چون لینک ها منقضی شده و باید خودت در به در دنبال موسیقی شون به گردی !
قربانت ! (sm19)
میگه با موزن خیلی رفقیم هر حرفیو نمیزنم جایی ولی با موزن میزنم ..
میگه موزن افسارو بهم داد گف برو باهاش هرکار میخوای بکن .. :l
ینی این الی با این همه ادعا هنوز نیمدونه اشکال از سیم کشیه
(sm50)
نگا کن تور خدا 10 صفحه اومدم جلو همش تف دادن (sm120)
با اینکه از رامبد جوان خوشم نمیاد ولی دمش گرم به زیبایی هر چه تمام تر رید به جریان اسطوره سازی این اسکلا ، آخرشم با اون بچه 7 ساله آفتابه گرفت تمامنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خودتو ناراحت کن - قدرتو اینجا نمیدونن - از شانس بدت سونی موزیک هم بعد ار آلبوم گروه سرود نابود شد وگرنه جات اونجا بود (sm176)نقل قول:
تنهاتر از آغاز این برزخ
تنهاتر از وقتی شروع کردیم
پایان این رابطه غمگین بود
ما اشتباهی آرزو کردیم ... (sm50)
همین آهنگ میدونی زمان خودش چقدر گرفت ؟ حالا من کاری ندارم که صفاریان تنظیم کرده یا یکی دیگه ولی کار بدی نیست به نظر من . حداقل من خیلی خاطره دارم ازش و اونموقع مثه بمب صدا کرد آلبومش ! یادش بخیر قبل خدمت همش پلی بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای صدای گیتار
آهای قلب رو دیوار
اگه دست توی دستام نزاری خدا نگهدار
(sm1)
بالاخره استادِمنِه رسید به اصل موضوع (sm120)نقل قول:
(sm21)
1. متصل /مولانا /محسن چاوشی
2.چنگیز /یاغی تبار /بهروز صفاریان
3.پریشانی /سعدی /محسن چاوشی
4.تریاق /مولانا /محسن چاوشی
5.امیر بی گزند/ مولانا /محسن چاوشی
6. آخرین اتوبوس/ حسین صفا /فرشاد حسامی
7.شاه مقصود /حسین صفا /عادل روحنواز
8. دل من /مولانا /بهروز صفاریان
9. طرب3 /مولانا /کوشان حــداد
جاست فور مرور (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm74)
هر که را اسرار حق آموختندنقل قول:
مهر کردندو دهانش دوختند
(sm120)
همینو بوگو ..
حالا تو هم خوشت نیاد (sm2)
سینجول یه چیزی فهمیدم سر یه تایم خاصی خاموش میشه یک ساعت حدودا هفت هشت دقیقه ! عجیب نیس
با این حساب محسن یکی از کارای صفا رو تنظیم زده و شایدم اصلا نزده مال پدرام رو زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
محسن 4 تا تنظیم داره همیناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکننت توی وان اسید نیتریک بعدش زنده زنده گوشتا آب بشه استخون بیاد بالا ....
وای ارواح اومدن سراغت سر یه ساعت خاص مودمتو خاموش میکنن تا محسن نتونه آپدیتت کنه
میلاد بپر آدماتو ببر پیج خالد شفیعی بگو بگن نیاد پرسپولیس.میرینه به تیممون.(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].instagram.com/khaled_shafiee
ناموسن این سینجول ینی چی یه سال شد ما هنو نفهمیدیم.کارکتره.شخصیته. از رو چه اصولی بهش اینو میگید(sm54)
یکم سولفوریک هم بهش اضافه کنن استخونا بترکه چطوره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]