چه حالی کردم سعید جان دمت گرم
بابت دی وی دی در امتداد شب از ویدئو مرکزی (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه حالی کردم سعید جان دمت گرم
بابت دی وی دی در امتداد شب از ویدئو مرکزی (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm39) این تمام افتخار و اُبهت از همین صفره .. (sm2)اگه بشه 1 که دیگه فایده نداره (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صفر یعنی اعتراض .. (sm2)یعنی خشک بودن .. یعنی اعتبار (sm2)(sm51)
(sm2)خشک بودن؟
یعنی همون معنی آکبند رو میده مثل خط که میخری که تا وقتی که بازش نکنی میگن خشکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
سیگار اصل نمیخوای ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه این سیگاری که میگم برای بدنم مفید و مقویه (sm50)
(sm2)
(sm2)خدا رحم کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه چیزی هست که خب همه ما میدونیم یه روزی باید بریم یا رفتیم که خدمت کنیم .. که خدمت را بکنیم .. (sm172)
هر چند که ما 3 نفر رفتیم خدمت کردیم ولی خواستم بگم از بین این 3 نفر فقط یکی تونست خدمت رو بکنه که اونم علیرضا ست ما 2 نفرم که در اصل میشه خدمت ما رو کرد ( من و صادق ) (sm2)(sm2)
اون صفرم که دیدی روی یوزر علیرضا دقیقا همین معنی رو میده که خدمت هم نتونست از پس این بر بیاد (sm2)
ولی ما 2 نفر که رفتیم و دادیم و خدمت کردیم (خدمت مارو کرد ) (sm50) که به همین دلیلم گشاد شدیم (sm2)
ولی جدی توی پادگان ما 2 نفر بودن که یکیش اهل شیراز بود که خیلی هم آدم حرام زاده ای بود ..
اون یکی هم بچه تهران بود سرباز ستاد بود یه بچه خوشگلم بود واقعا .. من رفتم مرخصی یه هفته بر گشتم دیدم نیستن که پرسیدم چی شده و اینا
که بهم گفتن یه روز توی بوفه اون شیرازیه حرام زاده رفته بود به اون تهرانیه تجاوز کرده بود که هر 2 رو هم فرستادن مرکز و بازرسی .. (sm25)
ولی چیزی که معلوم بود برام این بود که شیرازیه رو فک کنم فرستادن رفت زندان . دیگه نمیدونم با تهرانیه چی کار کردن
خلاصه ازون روز به بعد با اکثر شیرازی ها مشکل دارم ازشون بدم میاد مگه اینکه ثابت بشه که طرف آدم خوبیه ..
(sm168)
(sm2)بازم میگم صادق 16-15 ماه خدمت کرد من 10 ماه مفید از 21 ماه خونه بودمنقل قول:
بعد میگه منطقه محروم بودم 2 ماه کسری خب بخوره تو سرت(sm2)
(sm2)یادش بخیر 10 ماه خدمت همه میگفتن بیا 0 بترکونیم ما در میرفتیمنقل قول:
(sm2)
کاش نمیگفتی هادی(sm60)
خیلی بد (sm60)
منظورتو نفهمیدم صفر بترکونیم یعنی چی .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومش ؟ همون که گفتم تجاوز بود ؟ (sm60)نقل قول:
(sm25)چطور مگه ؟ توی پادگان شما هم اتفاق افتاده بود (sm148)
منطقه محروم واقعا یه ماه هم کسری داشته باشی بازم ارز کوچیک خودشو داره .. چون خیلی سخته (sm172)نقل قول:
بعضی وقتا اصن کادری و سرباز شهید میشن مخصوصا برای نیروی انتظامی و **** یه وقتایی گروه پژاک میان حمله میکنن
- (sm155)
تازه توی منطقه هم نیروی انتظامی و **** بیشتر از همه جا آماده باش دارن .. (sm70)
دوستان این بحث خدمتو تمومش کنید به اندازه کافی تو زندگی استرس داریم(sm81)
انتظامی و .....
***** میشه اون قسمت
خب بنده با همین جمله زیبا بحث خدمت رو به لقاش می بخشم (sm2)
در یه کلام جا داره بگم ریدم به خدمت و تمام .. (sm51)
حالا نوبت هادی شد که با خاطرات سربازیَش دهن همه را سرویس کند (sm2)
میلاد اسم اصلیمه شما که تلگرام منو دارید (sm59)نقل قول:
ریدم تو خاطرات سربازی م (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها فک کردم 2 تا اسم داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دفه که میام چت روم میبینم این دانگل اون پایینه(sm98)
(sm2)نقل قول:
خب اون دانگل هم تو قسمت چت روم زده الی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان شما که فن مدرن تاکینگ هستی لطفا یه سری از کارای خوبشونو معرفی کن گوش بدیم...یه بار به هادی گفتم یادش رفت...
چند بار خواستم آلبوماشونو بگیرم گوش کنم یاد فارسی خوندن توماس اندرس افتادم کلا پشیمون شدم(sm2)
میره رو مخم(sm178)نقل قول:
خدا پدر cpy رو بیامرز(sm50)
تو 3 ساعت 200 تومن به جیب زدیم(sm120)
اى با با(sm50)