فدایی داری(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدایی داری(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا حال من درهم و داغون
نفس هام غمگین و جسم من بی جون
تو سراغم برگرد که به من جون میدی
به لب خشک من بوی بارون میدی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی چرا عمل؟ (sm74)
مینیسک زانوم پاره شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خوبی؟(sm172)
به خاطر فوتباله؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله (sm88)
نقل قول:
سلامتیت خبر خاصی نیست ... (sm10)
نوید واسه بچه ها بگو من چه قدر نازم
حیف که زانوم درد میکنه
شماره ام رو که علنی کردم 5 نفر منو ادد کردننقل قول:
همه دارننقل قول:
فقط واسه کمتر کسی کش میاد یا پاره میشه