گوه ميخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گوه ميخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل الخطاب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا سرت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته در اين آلبوم موسيقيايي (sm2)
انگار بقيه جاها گفتن فيلم **** ميخواد منتشر كنه
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm176)
نوید 80 درصد تکمیل نشد؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] های تولد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گن روزه گرفتی و دیگه غزل نمی نوشی
بمونه این آخرین غزلم واسه افطارت
(sm50)
سلام(sm176)
سلام و زهر مار (sm176)(sm70)
امیر علی نفس آن شد
بی ادبی ها(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف دارید (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون خیابون کدوم خیابونه
که مسیر چشماتو می دونه
(sm50)
تو کدوم سمتِ بغض و دلتنگی
تو کدوم کنجِ شهرِ تهرونه
(sm50)
(sm2)
شما 39 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود.(sm120)
(sm50) چه بلاتکلیفم , تو کجایی بانو
رضا يزداني رسما خواهر و مادر تيزر رو ... آره (sm50)
تيزر ِ آخر آلبوم سلول شخصي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كدوم گوري هستي
به دادم برس
(sm50)
(sm172)
(sm169)
ماييم و خزاني و دل بي بروباري
گور ِ پدر ِ باغ و بهاري كه تو داري
(sm50)
چه احمقانه زنده ام
چه وحشيانه نيستي
(sm50)
شب رقصیدن نوره ، ماه من کامله امشب
نفساتو می شه حس کرد از همین فاصله امشب
آلبوم فریدون آسرایی عزیز در آستانه انتشاره
من فعالیت حرفه ایم رو با فریدون شروع کردم و به جرات می تونم بگم یکی از بهترین ، دوست داشتنی ترین و با احساس ترین هاست.
خداحافظ نگو، سلام ، مسافر ، طاقت بیار کارهایی بود که در آلبوم خاطرات گمشده در کنار فریدون، پاشا یثربی و احسان خلقی انجام دادیم.
کارهای زیادی رو با فریدون شروع کردیم که به دلایل بسیار زیادی به این آلبوم نرسید.
تنها یک ترانه در این آلبوم دارم که روی ملودی و کاملا در اختیار موسیقی کار (که یک موزیک دنس هست) نوشتم که امید محرم زاده به زیبایی تنظیم کرده .
امیدوارم دوست داشته باشید.
نکته مهم در مورد این آلبوم به جز حضور بهروز صفاریان ، حضور شاعر محبوب من رسول یونان هست
یک ترانه فوق العاده شنیدنی با ملودی زیبای فریدون که به نظرم بهترین قطعه البوم هست .
امیدوارم آلبوم رو به صورت ارجینال تهیه کنید بشنوید و لذت ببرید
عشق یعنی ... فریدون
حسين غياثي
(sm196)
حافظ به زنش پیام داد خودتو اماده کن دارم میام!(sm2)
زنش چون پریود بوده با زبان شعر جواب میده:
حافظا امشب مرا معذور دار
میچکد از برگ گل آب انار
حافظ جواب میده:
نازنینا عذر بیهوده میار!
شیر وحشی خون خورد وقت شکار!!
.
.
حش.ریات حافظ.
فردا (sm118)
بگذار بنشينم ميان دستهاي تو
حتي اگر يك بار ديگر دستهاي تو
هر وقت سردم مي شود ياد تو مي افتم
گرماي سرخ ناخن انگشتهاي تو
از شنبههاي دور روشن كرده ام شمعي
شمعي كه شايد بعد از اين آن را به جاي تو ...
دو استكان مشروب مي ريزم... تو اما... نه
پر مي كنم فنجاني از قهوه براي تو
پيش خودم مي گويم الان باز خواهد گفت:
"اين بود پس پايان ميميرم براي تو؟"
ميپرسم: از در نامه هايت هست يادت نيست؟
"شاعر جواب نامه بفرستي فداي تو!! "
من هر چه گشتم بيشتر گم كردمات، خانم!
چشمم جلوتر مي دويد از كفشهاي تو
اما تو مي رفتي و توفان از تو رد ميشد
هي برف ميزد پاك ميشد رد پاي تو
تا اينكه يك شب بيتهاي بيت جا ماندم
از آن دو مصراع درشت چشمهاي تو
با اين همه حالا فقط بگذار تا نعشم
مدفون شود در حفره ايي از رد پاي تو
من در شب يلدا به دنبا آمدم در برف
در برف هم دفنم كنيد اي "دستهاي تو"
محمدرضا حاج رستمبگلو (sm50)
این موهای کله با هنر شبیه کیون انتر در اومده (sm2)
ali harf nadareh mer cccc(sm2)(sm2)(sm2)(sm10)(sm10)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چه مملکت گوهی داریم دو تا مقالم بلند پایه مملکت در مورد موضوع به این مهمی حرفشون یکی نیس دادستان دیوان میگه برداشتن رییس سازمان بازرسی میگه نه
(sm1)مجله
سینجول اسکل فعلا رفته نظر سنجی گذاشته کاور کی میخواد
(sm2)
چقدر زود زدید (sm77) پس چرا اختصاصی تنگش نیس ؟
من نمیدونم چه گناهی در محضر حق تعالی کردم گیر همچی موجوداتی میفتم
(sm70)دیرم شد کجاش زود بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایه زد نه ما
فیلم جدید برد پیت