شب مرد را صبح شراب باید...(sm27).شب بخیر(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
شب مرد را صبح شراب باید...(sm27).شب بخیر(sm10)
پس من خریدم ادرس میدم پست کن واسم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت پرتغالی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد گیر نبودم که 520 یا نوکیا بخرم چون خودم هم فک کردم فسیل شده ولی الان چند نفر رو دیدم همشون میگن اینکه میگن لومیا و نوکیا به درد نخوره و فایده نداره طرز فکر غلطه .رفتم تحقیق کردم دیدم زیاد بی راه هم نمیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان رفیفم 1020 خریده خیلی از سیستم عاملش راضیه
پخ میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)900 گیگ فیلم و سریاله تو را گم بشه تو جواب میدی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید خوبه خنکه ولی بهار یه چیز دیگست!نقل قول:
عیدا خیلی شلوغ میشه مسافر بازار اینجا گاهی برفم میاد تو عید!
دلم میخواد بیام ولی شرایطش جور نیست بعیده به اون زودیا
منتظرم (sm111)پیش بینی نود شرکت میکنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خود هارد هیچی اون فیلما مهم تره (sm2)نقل قول:
گم نمیشه ما پستی خیلی کار میکنیم! (sm70)
ما در خدمتیم + سینا (sm120)(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]