مدتیِ روبراه نیستی مرد... چیزی شده؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مدتیِ روبراه نیستی مرد... چیزی شده؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتونستم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)(sm27)
نه نرو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو هادی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا مي خوام
هوا مي خوام
هوای تازه بهار
عشق مي خوام
عشق مي خوام
دلهره ديدن يار
هوا مي خوام
هوا مي خوام
هوای تازه يه دست
يار مي خوام
يار مي خوام
تا بگيره دستامو مست
(sm50)
یکمم صبر کردم شاید بیدار باشی ولی دیر رسیدینقل قول:
دیشب شب سختی رو گذروندم... ببین تا ساعت چند بیدار بودم و الان باز ساعت چندِ بیدار شدم
بیدار بودم هنوزم بیدارم اصلا نخوابیدم فقط رفتم یه چیزی بخورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور ؟ حالت خرابه ؟
حالم گرفته ست دیگه خوابم به چشام نمیاد (sm172)
فک کنم الکیه اون سایته (sm59) دستت درد نکنه من که فقط تورو دارم (sm127)نقل قول: