همه عوض شدن اینجا (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
همه عوض شدن اینجا (sm120)
سجاد پ این آلبوم چی شد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عنوان مدیر برنامه های چاوشی خبری نداری ؟ (sm172)
سلام نوید. میاد تا آخر سال (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منی که در جوانی ام به خاطرت شکسته ام (sm50)
سلام عزیز (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روابط محسن و بهروز هنوزم مثل سابق حسنه هست ؟؟؟ (sm176)نقل قول:
بیا قد سیصد سال بریم تو غار بخوابیم
حداقلش اینه سه قرن بی عذابیم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ خراطها: اسم این غذا هنوز کشف نشده است!
(sm2)
(sm50) ... تو بارون یکریز این پنجره باید رفتنم تماشا کنی
من نمیدونم ولی فکر نمیکنم خیلی بمونن برا هم به دلایلی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها من اینجا نمیتونم در مورد هر مسئله ای کامل توضیح بدم. شرایط رو میدونین
منو باور کن توی ذهن این بن بست
منو باور کن توی کشف این لحظه ... (sm88)
ما - شاهکار بهروز پایگان (sm88)
اوه اوه.خراطها و کبیری.عجب مسابقه ی دره پیتی بشه(sm2)
مسعود سعیدی و اراد اریا کی مجاز شدن؟
همه فهمیدن نون تو کنسرته
سلام کسی کلیپ به رسم یادگارو نداره
تورو جون هر کی که بش مومنی
فقط امشب ، فقط امشب ، فقط امشبووووووووووووو حرف رفتن نزن ... (sm181)
خدا تا ابد خدای همه است (sm50)
نای نشستن پای پی سی را ندارم وگرنه شما جوانانه مشتاق را به ارزویتان میرساندم و ریمیکس جدیدم را برایتان عرضه مینمودم(sm2)(sm2)(sm2)
کی این جدایی سَر میاد شب میرهُ سحر میاد
هرشب واسه منه تنها از خون و خاک گِل میساخت (sm50)
معجون دردمندی از سردرد و دردسر بود
با هر مسکن تازه دردم زیاد تر میشد
(sm45)
من دیگه اسمی ندارم تو بهم میگی آنارشیست ... (sm181)
اینقدر سردمه که راست کردم
رسول بیا نردیک ببینمت عزیزم(sm2)
اتاق یخ زده ... (sm88)
هوای تازه تر میخوام عاشق اون بنفشه هام بنفشه های شهرمون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول صداتو می کشم
بعد میرسم به خندهات
حقه هاتم رو می کنم
بعد وا می مونم تو نگات
دوتا نگاه خمار و خواب
یکم غرور، یه ذره منگ
نه نمیشه، در نمیاد
یه جاش بدجور می زنه لنگ ... (sm172)
(sm25)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در آغوش شیطان اون خیلی خشنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فک کنم سیستم سینجول بگا رفته نیس
چقدر سرد شده
نه عزیزم شرمنده چیه.من اینارو فقط بخاطره شما میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sediqeh1990 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی ام وری وری سافت کور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستم من امشب......چه حالی دارم
دنیا به کامو.....عشقم کنارم
یو آر پانیشمنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووووو فاک مای هارت (sm25)
(sm120)
داری باعث میشی دوریت.....چند روزو چند سال شه
که من هرچی بسازم....همه میگن فالشه(sm25)
(sm2)
اره
نو نو.دیس از ورونگ.ای ام وری وری گودبوینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایم که جنتلمن.یور عه کریزی من وید کریزی اسمال دیک.ای هو عه وری وری بیگ دیک(sm2)(sm2)