از همین تهش میترسم ! حس خیلی بدی داره وقتی اینجوری بگه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از همین تهش میترسم ! حس خیلی بدی داره وقتی اینجوری بگه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخنرانی نمیخواد این چیزا باید خیلی ساده و بی حاشیه گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الان دست و پاتُ گم کردی تا قبول کنه که ذوق مرگ میشی دیگه نمیدونی چی بگی! (sm120)
مثلا میخوای بگی چی؟؟
اگر تو محترمانه برخورد کنی و درخواستتُ اون طوری که گفتم بگی اگر انسان نیمه محترمی هم باشه همچین جوابی نمیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا هیتلر میخواست از اوا درخواست کنه بیرون انقد جرم میده جرم میده نکرد :|نقل قول:
مثلا از بحران خاورمیانه و روند مذاکرات 5+1 صحبت می کنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من هنوز معتقدم یا خودش منو جر میده یا صاب کارش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی اون تاپیک منه (sm59)نقل قول:
دقیقا (sm2) حالا اینجام طرفم پول همراش نیست دوتایی ظرف میشورن خاطره میشه بالاخره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه ببخشید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ خداکنه اهل موزیک باشه به جان خودم کلشو میخورم انقدر که باهاش صحبت کنم (sm50)
(sm59)نقل قول: