خسته نباشن. واسه فروش بیشتر ببین به چه دری میزنن . این همون انونسست یه ذره تغییرش دادن
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشن. واسه فروش بیشتر ببین به چه دری میزنن . این همون انونسست یه ذره تغییرش دادن
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی 25 هزارتومن؟ چجوریه مگه؟
اقا من دیشب یه ساندویچ گرفتم فقط خودش به غیر از سالاد سزارش 42 پولش بود(sm2)
یو آر پانیشمنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووووو فاک مای هارت (sm25)
دیوث باگ داری؟ یه بار گفتی بسته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاییدیه بود واسه دفعه ی اول که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بات یو آر وری وری بد من یو فاک هاردکور استایل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی اوکی.یور رایت.کام آن بیب(sm2)
از رضا یزدانی کردم تو شجریان بزرگ اصلا سلیقه ی موسیقیاییم تو حلقت رسول گلنار (sm2)
نظرت درباره گلنارمیکس چیه؟(sm2)
ایده های نو داری همشون از بیخ تو رسول گلنار (sm2)نقل قول:
یه سرچی بکن ببین کسی چیزی درباره گلنار خونده یا نه.
پروژه جدید(sm2)
داریوش رفیعی خونده(sm2)
گلنارم گلنار تاج سرم گلنار ... (sm2)نقل قول:
گلنار کجایی که از غمت ناله میکند عاشق ... (sm2)
وایسا کمینگ سونشو بزنم(sm2)
اینم واسه کاور آهنگ استفاده کن - تو نارگیل هم اسم عوامل کار رو بنویس - چندتا افکت هم بزار تو حاشیه اش (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نه وایسا دارم یه کاور میزم ته خنده(sm2)(sm2)
ببینم میتونی تحولی تو موسیقی مجلوقین ارایه بدی
جانم آلبوم رضا صادقی 21 دسامبر (شب یلدا) میاد (sm135)
این آلبوم اینترنتی پخش میشه
آلبوم بعدی که به گفته ی خودش با افراد سرشناس موسیقی همکاری کرده توش به صورت CD واسه عید میاد
داریوش رفیعی منو ببخش(sm2)(sm2)(sm2)
محسنم ای پیشو بندازه تو نت اهنگای شهرزادُ جالب میشه بیپ تونز در ایران ایتونز خارج (sm120)
شهرزاد ep میاد 5،6 تراک
این آهنگایی که ازش پخش شده رو همینجوری که هست میزنه یا تغییرشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه چیزی بگم رفتم غذا گرفتم کارتم کشیدم تا جایی که یادمه ارور نداد بعد فیشو به یارو دادم اومدم الان میبینم پول کم نشده ! (sm30)یعنی مفته
(sm2)حیف کاش بیشتر سفارش میدادم
میلاد اماده ای؟(sm2)
Yes (sm79)
پشت کاجستان، برف
برف، یک دسته کلاغ.
جاده یعنی غربت.
باد، آواز،مسافر، وکمی میل به خواب.
شاخ پیچک، و رسیدن، و حیاط.
من، و دلتنگ، و این شیشه خیس.
می نویسم، و دو دیوار ، و چندین گنجشک.
یک نفر دلتنگ است.
یک نفر می بافد.
یک نفر می شمرد.
یک نفر می خواند.
زندگی یعنی: یک سار پرید.
از چه دلتنگ شدی؟
دلخوشی ها کم نیست:مثلا این خورشید،
کودک پس فردا،
کفتر آن هفته.
یک نفر دیشب مرد
و هنوز ، نان گندم خوب است.
و هنوز ، آب می ریزد پایین،اسب ها می نوشند.
قطره ها در جریان،
برف بر دوش سکوت
و زمان روی ستون فقرات گل یاس ...
سهراب ...
در حال حاضر 163 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (22 کاربران و 141 مهمان ها)(sm120)اهنگ قراره بیاد خبر ندارم ؟
همینجوری. کارایی که اومده همه میکس ام پی تریشون با میکس رو سریال و ویدئو فرق میکنهنقل قول:
در بستر بیماری آویزون شدم تو چطوری مربا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
ریمیکس گلنار با صدای داریوش رفیعی اثر جدید استاد D.SOL مگه خبر نداری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیکش تو چه سبکیه؟
بده تبدیلش کنم به الکترونیک(sm2)
یک مشت جوان لا ابالی (sm25)
کامینگ سونشو واسه یه 2 ساعت دیگه بزن(sm2)
انفلونزا گرفتی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون خیلی کیفیت تخیلی زندوکیلی تازگیا خوندش کیفیتش بهترنقل قول:
نه نه همون اصلیو بده بابا داریوش رفیعی باحاله اونو بده(sm2)