ساعت 10 خوابیدم تا الان ! تو خواب دچار فلج خواب شده بودم هرکار میکردم بیدار نمیشدم ! خیلی چیز شخمیه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ساعت 10 خوابیدم تا الان ! تو خواب دچار فلج خواب شده بودم هرکار میکردم بیدار نمیشدم ! خیلی چیز شخمیه (sm120)
چی مث بز ؟ من بزم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای برم راحت باشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن دیگه جوابشو. دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره درسته شما برو جواب بده (sm2)نقل قول:
من دیشب یه کابوس دیدم تو خواب (sm50) تو قبرستان بودم داشتن قبرمو میکندن یکی اومد بم گفت این قبر تنگی که دارن میکنن 2 روز دیگه تو میخوابی توش (sm74) از خواب پریدم (sm50)
تعبیرش چیه (sm50)
(sm2)من امشب خواب دیدم داشتم با یه روسپی چونه میزدم سر قیمت !نقل قول:
روحت شاد یادت گرامی باد (sm25)نقل قول: