خداکنه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خداکنه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بهت بگم رو اینایی که قراره بگی خوب فکر کن چون اولین حرفایی که قراره بزنی خیلی خیلی مهمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ببینم توو چه چیزایی اشتراک نظر داریم ! موسیقی , تحصیل , کار ؟؟؟ (sm50)نقل قول:
اگه تو میخوای از ترس شکست ی کاری رو شروع نکنی پس بهتر زندگی نکنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش اتفاق بدی نمیوفته.... برو خودتو نشون بده(sm2)
پر استرس ترین کار زندگیمه ! تاحالا با هیچ دختری رو در رو صحبت نکردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم به این سادگیا نیست باید این قدر حرفه ای باشه تو فاصله یه قهوه خوردن کارُ تموم کرده باشه (sm120)
در کل به نظر من این نوع دوستیا کلن واسه ما نیست! اینا فقط با همون دخترای خارج جواب میده (sm120) (sm50)
این کارایی که افعال کردن توش داره همیشه از یجایی شروع میشه(sm2)نقل قول:
برای توام اینجا شروعشه
به جان خودت با حرفای بچه ها جرئتم چند برابر شد ! رفتم که رفتم کارو تموم کنم (sm50) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر میخوای ازدواج کنی؟؟ |:|:نقل قول:
اولشُ میذارم پای خودت که مهم ترینشه ولی بعدش یکمی از خودت میگی اون یکم از خودش میگه بعد منتظر میشی اون بحثُ جلو ببره و تو همراهی میکنی!
کلا دوستی های اونطروف واقعا راحت تره ... فرهنگ بیداد میکنه اینجا (sm25)(sm120)نقل قول:
مثل ادمیزاد اونجا میری سر صحبتو باز میکنی چارتا حرف چارتا جک یه قهوه و قرار تموم ... (sm120)
اینجام جو این طوریه دیگه ...