نه بک دارم جلو خواستم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بک دارم جلو خواستم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.خ شد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
بچه شمرون، از شمرونیهای قدیم چهل و چهاری، مقیمِ فرانسه، خیلی ساله ایران نرفتم ولی کشته مرده موسیقی قدیمی ایرونی هستم، حالا هر چی باشه،...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی
- (sm50)
(sm50)
(sm172)
غزل غزل ترانه تو، ترانهی بهار تو
چمن چمن بهار تو، بهارِ ماندگار تو
مسافرِ رهاییام، بشیر روشناییام،
همان که داشت عمرها، مرا در انتظار تو
نگاه بیقرار را به هر غبار بسته، من
سوار تاخته برون از آخرین غبار، تو
نشستهای و بستهای به خاک این زمین، مرا
بهانههای ماندنم تویی در این دیار، تو!
دریچهای به جانبِ گل و ستاره و نسیم
گشوده از فضای این سیاه روزگار، تو
به دستهای کوچکت، سپرده سرنوشت من
بچرخ تا بچرخم ای مدیرْ تو، مدارْ تو ... (sm50)
زادروز پرورگار غزل *حسین منزوی* ... (sm127)
(sm50)
از این شهرک صنعتی دل بکن بیا اینجا واست یه دختر روستایی پیدا میکنم خوشگل،سفید،مهربون،اهل کار و زندگی با مدرک لیسانس (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]