فایر فاکس بی پدر اپدیت بده این رنگ نوار ابزار ریده
نمایش نسخه قابل چاپ
فایر فاکس بی پدر اپدیت بده این رنگ نوار ابزار ریده
یه گلنار هم جدیدا جمشید خونده (sm128)
رفتم واسه ریمیکس(sm2)
کامینگ سون زدم واسش (sm2)
منم پاک کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد امین دقیقا کجایی عزیزم (sm50)
خبیث چه تیتری براش زده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانی که ز اغیار وفادار ترم مــــــــــــــــــــن (sm50)
(sm70)اشترم از فساد شما به ستوه اومده گسترشش ندین تو همین مجمع بمونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوثم فهمید من اول میرم مطالبشو میبینم بعد میخرم فهرستشو برداشت (sm120)
اگه اونم به همون چيزي كه من فكر مي كردم فكر مي كرد چه بكن بكني ميشد (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااای عجب ریمیکسی(sm2)
(sm2)چیه کف کرده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مضحک شده(sm2)
مهدی من برات کامینگ سون زدم ولی رییس نابودش کرد (نمیخوان پیشرفت تورو ببینن) (sm2)
اقا این کلیپا رو بدون تگ گیر بیارین دیگه به رسم یادگار و همخواب
ریمیکس ساعت 4 و نیم(sm120)
این فلش usb 3.1 کسی استفاده کرده سرعتش چقد بیشتر از 3
الی چقدر سوال و درخواست داری (sm54)
(sm10)زیر سایه ت (sm50)نقل قول:
من همون جزیره بودم (sm50)
(sm50)همینجا باش روبروی چشمم ! عوضش اکبر نباشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پورتش که مهم نیست باید هاردتم پشتیبانی کنه
(sm120)اگر منظورت مادربرده با همون منظورمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که هستم همیشه کیون لقش(sm2)نقل قول:
رفتی با قایق عشقت سوی روشنی فردا
منو دل اما نشستیم چشم به راهت لب دریا
(sm81)
نه اونا کلن یه طرف ماجران مادربورد و درگاه (sm120)نقل قول:
منظورم هادر اکسترنال یا فلشی که وصل میکنی
(sm19) سیستمت همیشه پا برجا (sm120)نقل قول:
(sm50)
(sm2)ولش نگرفتی غلت کردمنقل قول:
(sm118)علی اصحابی بعضی وقتا بدجور دلم برای صداش تنگ میشه
(sm19) اتفاقا هر وقت اپدیت جدید میاد ریستارت میکنم یادت میکنم (sm120)نقل قول:
اقا ریمیکس اماده شد کیفیت پایین میزنم که حجم بیاد پایین(sm2)
(sm2)نقل قول:
دل من گرفته ، دردامو به کی بگم عشق من
تو تنهام گذاشتی ، دیگه هیشکی نمونده پشت من (sm50)
3.1 پریشب رفتم یه فلش 64 بخرم یه پاتریوت بود از قیافش خوشم نیومد میگفت 135. اون 3.1 بود .رایت روی 40 بود مثله اینکه رید هم 115
البته این توشیبا که گرفتم رایتش مثله اون نیست ولی ریدش چرا
پس میشه گفت نسبت به مدل 3 دو یا سه برابر هستش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]