ساز خیلی خوبی استفاده کرده توی دیگه دیره (sm50)فضای کارای نیو ایج گرفته
نمایش نسخه قابل چاپ
ساز خیلی خوبی استفاده کرده توی دیگه دیره (sm50)فضای کارای نیو ایج گرفته
لاشیا میلان رئال و نشون نمیدن (sm3)
ترك 8(sm50)
فریدون (sm25)
(sm77) خوب بود کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار خیلی بیشتری داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکنواخت و تکراری بود (sm25)
نمیدونم والا من خیلی خوشم اومد خصوصا ترک های 1 ، 6 ، 12نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی فیلم pulp fliction دیده به نظرم قشنگ بود کسی از این فیلم نظری نداره
وکال ستاره آدمو یاد آلبوم غریبه میندازه
من و تو مث برجیمو اسانسور (sm25)
منظور یزدانی چیه (sm120)
من 8 و 11(sm50)
غریبه تکرار نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب همش خاطرس(sm74)
هنو با دقت گوش نکردم گذاشتم شب (sm50)
السلام ُ علیک یا بانو مینا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم که فریدون گوش میدی و سیگار دود میکنی (sm120)
شاعر خودشو برج تصور کرده که آدما با آسانسور بالا پایین میرن ازش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام احسان جان خوبي؟ خوش ميگذره نامزد بازي ؟ (sm128)نقل قول:
خيلي حال نكردم با البوم ولي اين 2 تا بد نبود (sm172)
ولی من یه چیز دیگه تصور میکنم (sm120)نقل قول:
وارد جزیات نشیم با تصورات شاعر بریم جلو (sm59)
ممنون . ای میگذره دیگه (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلاّ حال نکردم . تکراری و خسته کننده بود و چیز خاصی نداشت آلبومش (sm25)
دهنت سرویس (sm30)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسپولیس (sm172)
سیاست قاطی بحثا همین میشه دیگه (sm3)
دستم تو مغرت بگیر دیگه(sm2)نقل قول:
(sm2) افکار انحرافی جاری شده تو مغزتنقل قول:
ادم باس زوایای دیدش ۳۶۰ باشه (sm59)نقل قول:
منم اگه تو فنلاند بودم اینطوری میشدم (sm2)نقل قول:
دست پرورده وطنیم (sm2)نقل قول:
من برم یه چُرتی بزنم که امروز دم ظهر حسابی خسته شدم (sm27)
(sm174)
فردیون پلی کنیم ما هم (sm50)
(sm70) اوکی پلی کننقل قول:
اسکل منم منظورم همون یکی دو سال پیش بود چون از اون موقه غیر یک کار برای فریدون که سینگل بود دیگه برای کسی نزده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ته عنوان فریدون خط بندار بنویس تمامی کاورها
با تشکر و سپاس فراوان
از همراهی صمیمانه محسن چاوشی عزیز و فرشاد حسامی
(sm120)
(sm120)
ماهنامه هفت نگاه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فسنجون ترش (sm3)
چقد شیرینه این دختر(sm19)
نقل قول:
نه بابا شیرین (sm30)حال آدم بهم میخوروه
مگه صبحونس لامصب (sm3)پولو شیرین (sm3)(sm3)(sm3)(sm3)
تموم جمله های من آهای خوشگله عاشق بود (sm120)
اشترم عنوان فریدون صفه قبلی
تنظیمای مهران خالصی - بهزاد عبداللهی یهlevel پایین تر از بقین