برو ببینم چه میکنیا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبراشم در روزهای اینده به سمع ما برسون(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
برو ببینم چه میکنیا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبراشم در روزهای اینده به سمع ما برسون(sm120)
دمت گرم خوب واردیا ! کاش از اول از تو میپرسیدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا توو این مسائل خیلی بی دست و پا هستم (sm81)
از امشب کلی تمرین می کنم که یه وقت گند نزنم (sm50) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرشو اول تو مجمع اعلام می کنم (sm50)
زندگی یک چمدان است ...
بله دیگه! گفتم که کلن اینم از اونایی که با فرهنگ ما اصلا نمیخونه! مگر بعضی خانواده ها که اونا هم یا فرنگ رفتن یا شرایط خاص دارن (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون ترس از خراب شدن و خورد شدن و...... راحت میری حرفتُ میزنی واست ادا و اطوارم نمیاد نازم نمیکنه! تازه اگرم پایت بشه تا ناکجابابد همراهیت میکنه (sm120)
کلا دخترای خارج خیلی خوبن (sm19)(sm120) انشاالله قسمت شما و ما هم بشه (sm120)
انشاالله . ..کاش سفر بی برگشت به اروپا ثبت نام میکردن جا فضا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد امین loft رو دیدی؟
دکلمه جدیدش نیومد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سوالی باشه ما کمکت میکنیم...(sm111)نقل قول:
ایرادی نداره! اصلن غیر طبیعی نیست فقط یه چیز بهت میگم!
مهم تر از خوشگلی و خوشتیپی و نمیدونم چیزایی که فکر میکنی خیلی مهمه... رو داشتنه تو این چیزا....هر چی سر و زبون بهتری داشته باشی و قاطع تر عمل کنی مطمئن باش خیلی موفق تری (sm50)
اعتماد به نفس داشته باش بقیش حله! خودتُ دست کم نگیر...
این اخری که پیجش زد به زودی نه هنوز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]