یه اتفاق جالب که افتاد... دیروز شیلر یه لایو گذاشت در حالی که داشت آهنگ همیشگی شادمهر گوش میداد... ولی خب در هیچ کجا از جامعه های شادمهری ها بازتاب نداشت
قشنگ معلوم بود که از صدا و تکنیک های خوانندگی شادمهر لذت میبرد...
نمایش نسخه قابل چاپ
یه اتفاق جالب که افتاد... دیروز شیلر یه لایو گذاشت در حالی که داشت آهنگ همیشگی شادمهر گوش میداد... ولی خب در هیچ کجا از جامعه های شادمهری ها بازتاب نداشت
قشنگ معلوم بود که از صدا و تکنیک های خوانندگی شادمهر لذت میبرد...
عهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارت اولش که ارکسترال بود چی دوست نداشتی؟ (sm54)
بد نبود اولش بعدش بلبشو شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضاسازی و سازبندی پارت اول خیلی قشنگه
من کلا یه مدته دچار شادمهر زدگی شدم همین حواست نیست هم دو بار کلا گوش دادم(sm190)
وقتی حواست نیست چه دیدنی میشی....
(sm81)حس میکنم باتو دیوونگی خوبه
پیمان، حسین، نیما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ویلن خوبی داشت مرسی فربد جان قشنگ بود (sm291)نقل قول:
تو هم زدی تو کار آهنگای یونانی (sm70)
خیلی جالبه!! همین امروز یکی برام فرستاده بود این موزیکو!نقل قول:
عالیه(sm10)