باو اینا همش مزخرفه معلوم نیست قبل خواب چی خورده سر دلش سنگینی کرده چربی خونش زده بالا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
باو اینا همش مزخرفه معلوم نیست قبل خواب چی خورده سر دلش سنگینی کرده چربی خونش زده بالا (sm2)
-----
بدبخت شدم
پدرم رید بهم یه سیلی زد اخه چیزم تو اول اخرت یه گل این همه داد و بیداد میخواد
3 سیخ جگر خام خوردم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار خواب خانوم منشی رو دیدم (sm81) چه خوابی بود , ++18 (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان مامله تو حلقت زلاتان داره آخرین بازی واسه تیم ملی رو انجام میده (sm9)
(sm8) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت دانیال خداستنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خود زنی چیه (sm2) میخوای بگی توپ رو زدم تو دروازه خودم ...(sm2)(sm2) من اگه جاهل نبودم که اینجا نبودم (sm2)
کم خونم واسه کم خونی خیلی خوبه میخورن بعضیا حالا یا خام یا نیم پز (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]