از من که ک.ون گشاد تر نیستی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاش بیا خودت(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
از من که ک.ون گشاد تر نیستی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاش بیا خودت(sm2)
شیخ قول میدی منو با خودت نبری مکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاخ عاخ نیاد دشمن من نشه ؛ اینم منو هی گزارش بده به امیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنسیتشون چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم داستان چیه چند روزه یه عده عادم ناشناس که من نمیشناسمشون شمارمو ادد میکنن اسمشون تو لاین میاد بالا (sm172)
من که خودم نمیرم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آما قول میدم با صابر نفرستمت(sm2)
کجای کاری عمو تو همه ی پادگانا هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بود تو یگان ما ، اینو بچه ها درست کرده بودن مسئول حموم ، هر روز میرفتن همونجا تو حموم ترتیبشو میدادن (sm2)
یه بار دیگه میزارم (sm59)
09184282729
دادا من میخواستم معاف شم ولی با این امکانات حتما میرم(sm2)نقل قول:
واقعا براتون متاسفم
شما یه عده آدم ک-و-ن پرست هستید
میخوایید برید(sm30) اونجا تا از مرزهای مملکت دفاع کنید
چرا میخوایید تجاوز کنید (sm2)
جوووووون عمویینقل قول:
عجب چیزیوم هه(sm2)
برو دادا ، همه ی حمومای پادگانا به یکی مثل تو نیاز دارن (sm127)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]