(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
ای بابا من تازه میگم بزار صفحه اصلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا با یک دی جی عتیقه ریمیکس کن باید اینجوری حرف بزنی؟(sm2)(sm2)(sm2)
هیچکش جرات نداره و بلد نیست این مفاخره موسیقی رو ریمیکس کنه ولی من مثه شیر ریمیکس کردم(sm2)
اصلا هیچ جای فایل اسمی از موزیک باران نیست نترس.
فقط توی خوده اهنگ یه 30-40 بار میگه لیسن تو دیس ترک ان موزیک باران(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
رسول دوست داشتی؟(sm2)
خدمت دوست داران استاد اعلام کنم کار بعدی ایشان ریمیکس تصنیف اندک اندک با صدای شهرام ناظری میباشد
استاد با این کار میخواهد ثابت کند که آلبوم من خود آن سیزدهم محسن چاوشی از ایده های ایشان الگوبرداری شده است
عااااااالی (sm2) از 4:35 خیلی خوب شد (sm2) ولی بعدش ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا افراده فهمیمی مثله شما نعمتی هستن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد منتظر ریمیکس شاهکار تکونش بده آرش هستیم (sm2)
فقط بهتون هشدار بدم فکره بن کردنه منو از سرتون بیرون کنید ایندفعه خواننده برمیگردما(sm2)
من الان همون نقشی رو که بهادر واسه چاوشی بازی میکنه رو واسه تو بازی میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوپس دوپس دوپس دوپس اندک اندک
دوپس دوپس دوپس دوپس اندک اندک
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
میلاد کاورشو بذار باز(sm2)
کاور نابود کردن (sm2)
چرااااااااااااااااااااااا اااااا الان رو لب تاب ندارمش خب(sm2)
یه طرح واسه اندک اندک بزن (MrBoogie) که تو فیلم Sinister هست میشه شهرام ناظری چند تا از بچه خوشگلا رو هم پیدا کن عکساشون بزار کنارش - بعد بنویس اندک اندک ... میرسند
حالا به موقش دارم براش(sm2)
صدای استارت نخوردنه ماشین هم توش گذاشتم متوجه شدید؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به پخش انلاین هم داره(sm2)
10 بار دانلود شده(sm2)
10 بار (sm2)
تازه اوله کاره(sm2)
(sm70)
یکی اینو از برق بکشه(sm2)
امیر تورو خدا بزار این شات بزاره(sm2)
کدوم احمقی به این پیشنهاد ریمکس داد (sm2)هر روز با چندکار جدید میاد (sm2)
تنظیم کننده دیوثت با اون مدیر برنامه ملنگت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چنین ادمهایی نمیشناسم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثیون،این ریمیکس اون ریمیکسی که فکر میکنید نیست.میلاد عینه بز نگاه نکن براشون توضیح بده(sm2)
دوستان به این حاشیه ها توجه نکنید مراحل آلبوم آوای حمام رو به پایانه الان در استودیو اشتانمایر آلبمان در کنار دوست عزیزم کریس بایر داریم میکس و مستر کار و تموم می کنیم (sm59) به قول فرشاد حسامی با یه انفجار طرف هستید (sm2)
اقا اون قدیم مدیما سینجول چیزی خونده بود با صدای خودش؟(sm2)(sm2)
اینم استودیو اشتانمایر آلمان همین الان یوهویی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش دمت گرم عجب یوزری.حال نداشتی چیزی تایپ کنی دستتو گذاشتی رو 8؟(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا لیاقت این کارارو ندارننقل قول:
نمیفهمن من چی براشون توضیح بدم این کارارو مرحوم باخ هم نمیتونه بفهمه چه برسه این اینا (sm2)
بره باخ؟(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوهان سباستین باخ (sm25)نقل قول:
دیوثا اگه سینجول یا یکی از بچه های اینجا قبلا کاری کرده،چیزی خونده سریع به من برسونید(sm2)
نه همون بره باخ بهتره(sm2)نقل قول:
این دیالوگ تو قهوه تلخ بود(sm2)
سینجول خونده قبلا ولی من ندارم از خودش بگیر(sm120)
سینحول نمیدونم ولی سیروان صدای خام انریکه رو داره باهاش رایزنی میکنم برات جور میکنمش (sm2)
همین الان خبر رسید با شنیدن این کار مایکل جکسون از تو گور بلند شده داره با مرتضی پاشایی یکی هست میخونهنقل قول: