(sm2)ای بابا دیگه پاکم نمیشه کرد میفهمه میاد اینجا میگه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ای بابا دیگه پاکم نمیشه کرد میفهمه میاد اینجا میگه
اره درس شده نمیخواد
رنگ نو مبارک(sm70)
(sm59)قربان یو
ریده بود باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم سرور
مسلمان سرخپوش شد
در حالي که عنوان مي شد محسن مسلمان با دريافت رضايتنامه اش از ذوبآهن به استقلال خواهد پيوست، اين بازيکن پيراهن سرخ را در نيم فصل دوم برتن خواهد کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه" محسن مسلمان بعدازظهر امروز با حضور در اهواز و توافق با مسوولان فولاد تا پایان فصل به تیم دراگان اسکوچیچ اضافه شد.
محسن مسلمان که تلاش داشت فوتبالش را در تیم استقلال دنبال کند، بعد از عدم توافق با مسوولان این تیم ترجیح داد با حضور در فولاد و درخشش در لیگ قهرمانان آسیا شرایط بهتری را در فصل آینده برای خود به وجود بیاورد.
الان جناب عالی ریدی برو درستش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوار به روزهای خوب(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر همکار جدید مبارکه(sm59)
حال کردم رید به خسرو حیدری (sm2)
یعنی اگه صادقی هم میرفت بیرون همونی میشد که من گفتم (sm2)
همین که نیومد پرسپولیس خدارو شکر (sm19)
اشترم نمیشه یکاری کرد این کاربران که قبلا دیدن رو حذف کرد
گلشیفته (sm2)
تیزر دوم لامپ 100
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار ممنان(sm128)
بابا پسوورده یوزرم یادم رفته یوزر جدید ساختم(sm59)
میبینم که شیخ ُ الرئیس ما جامه ی سبز بر تن کرده و امیرالمومنین ِ باران ، عمامه بر کله ی ایشان نهاده (sm120)
مبارک است هست انشالله (sm176)(sm120)
اگه خواستین جشن عمامه گزاری برگزار کنین ما رو هم خبر کنین (sm120)
Chavosh(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به مبارکا باشه (sm149)
اگرچه باید خیلی زودتر از اینا اتفاق میافتاد ولی جای بسی خوشحالیست (sm111)(sm120)
اقا یه اشتباهه فاحشی شد(sm173)
Chavoshi .یه 3-4 ماه پیش درستش کردم.قدیما هم یکی دیگه داشتم که کلا نابود شده(sm25)
د خب عزیزم اگه ایمیلم یادم بود که خودم رکاوریش میکردم(sm173).فکر کنم با ایمیل 10 دقیقه ای ساختمش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال.مهم نیست.این یوزرو زدم فقط به عشقه اواتارت(sm118)
(sm50)
الي كي مدير شد (sm2)
در راستاي پخش ِ اختصاصي ِ آثار محمدرضا شجريان با كيفيت 320 از موزيك باران، بييپ تونز داره يكي يكي آلبوماش رو ميزنه (sm2)
خميازه هاي كش دار، سيگار پشت ِ سيگار
شب گوشه اي به ناچار، سيگار پشت ِ سيگار
(sm50)
الیاس کی مدیر شده؟خخخخخ
(sm50)
سعيد بتركي هي (sm39)
آروم باش (sm50)
یه رنگ سفیدی نشسته رو موهات
هنوزم قشنگن واسم جفت چشمات
دوتا خط باریک کنار لباته
هنوزم طب عشق تو حال و هواته
(sm50)
(sm50)
دریا برای مرغابی تفریحی بیش نیست، اما برای ماهی زندگیست...
برای کسی که دوستت دارد "زندگی" باش نه "تفریح"
شاید همه آنچه در زندگی می خواهم را نداشته باشم اما آنقدر مورد لطف خدا هستم که همه آنچه نیاز دارم فراهم است. به همین خاطر شکرگزارم
وقتی دعا میکنی، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.
دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود.
دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را مینویسند میرود.
و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد.
" دکتر الهی قمشه اي "
بیاییم قبل ازآنکه برای آرزوهای خودمان دعاکنیم, برای احتیاجات دیگران آرزوی نیک کنیم.
شبتون گل گلی
" دکتر الهی قمشه اي "
شبتون گل گلی
(sm77)(sm120)
(sm2)
(sm70) من کپی کردم فقط
زین همرهان سست عناصر دلم گرفت
شیر خدا و رستم دستانم آرزوست (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله پرمغزی گفته(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی مارو دوس ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
اساتید
سرعتتون خوبه؟(sm54)
آقای چاوشی !