نه اصلا لود نمیشه ............
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اصلا لود نمیشه ............
از این بدتر نمیشه! ادیتورم پریده
حرف نداره
صفه عقب جلو میکنم 5 دقه طول میکشه(sm178)
مسئولا که پاسخگو نیستن .................
بعد يه حرفي بزني ميگن چه بي تربيتي
خو اين سرعت جاي فحش نداره ؟ (sm120)
کاش میگرفتنش راحت میشدیم(sm120)
عكس ِ تو بود وُ قصه، قاب ِ تو بود وُ انكار
كوبيدمش به ديوار؛ سيگار پشت ِ سيگار
(sm74)(sm81)
(sm50)
فكر كنم كار ِ خود ِ سعيد بوده (sm2)
توطئه چيده واسه مورتوض (sm2)
به دلیل کاهش سرعت و جلوگیری از مفسده ازش تقدیر میکنن(sm120)
قطار قلبه منه (sm81)
(sm178)عمرا رو دست این بتونه دیگه خلق کنه
چند سال است آهنگ های مختلف را امتحان میكنم..
ولی هنوز هیچ آهنگی مثل لالایی تو آرامم نمی كند.....
مادر (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این روح خسته هر شب جان کندنش غریزیست ....
لعنت به این خود آزار .....
سیگار پشت سیگار...(sm50)
(sm50)
امین ikiru دیدم سردرد گرفتم(sm70)
اسطوره هاي خائن در لا به لاي تاريخ
خوابند، عين ِ كفتار؛ سيگار پشت ِ سيگار
(sm50)
هنوز ندیدم!
چطو بود؟؟(sm120)
نوشته بودن شاهکاره ....من که دوس نداشتم ....
ژاپنیا چه قد بد بازی میکنن(sm120)
خب مقصر خودتی گفتم ژاپنُ بسپرین به من (sm120)
فیلمای خیلی بهتری بود واسه شروع! این فیلم متوسطی حساب میشه
ضمنا فیلمای سینمای روشن فکری و سینمای ژاپن و تا حدودی نئورئالیزم ایتالیا رُ من خیلیم مناسب برنامه نمیبینم! اگر چه از فلینی هم حالا چند تا کار میبینیم(sm120)
ما باید بیشتر تمرکزمون رو سینمای امریکا و سینمای انگلستان باشه! فرانسه و موج نو هم طعمشُ امتحان میکنیم حالا با گدار (sm120)
وقتی میپرسم این چه طوره ینی همین نظراتتُ بگو دیگه(sm120)
مهرداد آسمانی: بچهِ های جَوون اونجا (ایران) واقعا با استعدادند، من خودم کمک میکنم بهشون گاهی، اما نه همشون اونایی که بی گناه و مظلوم اند، نه اوونی که نشریه داره، آخه مگه میشه شما نشریه داشته باشی، بعد با ابر ستارگانِ ما هم کار کنی بعد نشریه ات پا برجا بمونه ، این یعنی چی؟!
(sm30) بابك صحرايي رو ميگه (sm2)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابکم واسه خودش مافیایی (sm120)
خيلي پفيوز ِ
من تازه فهميدم (sm2)
خط ایرانسل اگر دارین یه امشبُ خاموش کنین در اعرتاض به دو برابر شدن قیمت بسته ها (sm1)
خیلی موزیه! بی سر و صدا کارشُ میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب عكسيه (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شنيدم بعضي از شعراشو ميدزده (sm77) باورم نشده من. (sm120)
(sm98)
بعید نیست ازش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاراشم اصلا اون طور که جو میدن خوب نیست (sm98)
تا سرعت بهتره verdict برو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوسط رو به پایین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر استاد نیومن متوسط حساب کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین نظر؟
وردیکت یک فیلم کاملا معمولی (sm120)
یه نیومن داشتیم که نیومن نبود! نه از خنده ها خبری بود نه از اون کشش...
یه داستان بی سر و ته! شخصت پردازی نداشتیم! رابطه دختره در نیومده بود و...
سکانسای دادگاهم کاملام معمولی! اون برگشت رای هم نفهمیدیم اصلا چرا و چگونه!
چیز خاصی نداشت فیلم...ریتمشک الکی کند بود
1 ستاره
گفته میشه پیشنهاد 101 میلیون پوندی (sm77)دادیم برای گرت بیل...و رد شده بلافاصله(sm120)
کجا گذاشته امیر؟؟ ما الان میتونیم دسترسی پیدا کنیم؟؟(sm2)
به نظر منم فیلم معمولی بود ....نه دیالوگ خاصی نه سکانس خاصی هم که نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نیومن داشت(sm19)
البته اون رایی که برگشت به خاطر همون شاهد بود که میخواست به بصیرت(sm120) دوستان اشاره کنه
که با وجود اصرار های قاضی مبنی بر نادیده گرفتن شاهد افکار عمومی روشن ضمیر بودن(sm70)
ولی فک کنم با توجه به گندایی که در ستون دو ستاره داریم 2 هم میتونه بگیره(sm120)
پرز گفته 150 هم نمیدیم(sm120)نقل قول: