هنوز هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از باخت اسپانیا افسرده شده بودم(sm25) خدایی این ایکر بود تو گل(sm25) هنوز باورم نمیشه(sm25)نقل قول:
غیر از اوچوا(مکزیک)دروازبان خوبی تو جام جهانی نبود(sm25)
قبلا جام جهانی محل کشف استعداد بود جدیدا شده محل ریدن(sm70)
پیش بینی مورینیو(پرتغال و انگلیس به فینال میرسند و انقدر پنالتی میزنند تا قهرمانی جام جهانی با سکه مشخص شود)(sm2)
علیرضا حقیقی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایتالیا تیم تورنمونته کلا ایتالیاییا اینطورین چه باشگاهی چه مربیشون(نمونه بارزش کارلتو خودمون)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایتالیا با 4 عنوان قهرمانی بهترین نیست واقعا تحلیل حاج رضایی مسخره بود(sm29)
بعد از 2006 این پرستاره ترین تیم ایتالیاس(sm29)
ممد خدایی بابات هر برخوردی باهات بکنه حق داره...
یعنی چی که بعد بازی بد ایکر تا چند روز افسرده بودم؟ (sm102) مگه تازه داری فوتبال میبینی؟ (sm102) ذات فوتبال همینه... روزای بد... روزای خوب... آدم قرار نیست خودشو بکشه که (sm102)...
تازه با همه اینا من و حسین از تو رئالی تریم (sm128)
معلوم نی اگه بره از رفتن لوییز فیگو هم بدتره(sm25) البته یه فرقی داره فیگو توپ طلا گرفته بود و کاپیتان بود و مستقیم اومد هیگی کاپیتان بود افت کرده و به یه باشگاه دیگه رفته(sm2)نقل قول:
همچنان شاخیم(sm2)
به قول جاودانی ایتالیا اگر ار گروهش صعود کنه دیگه همه چی ممکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه به تعداد جام؟؟ (sm70)
تیمش خوبه انگلیس و فرانسه هم خوبه البته ایتالیا با تجربه ترم هست اما خدایی در حد قهرمانی نیست اما من بعد از بذریل ترجیحش میدم (sm55)
همچنان ژاوی (sm120)
درستهنقل قول:
همین ایتالیا فقط رقیبش مثل آدم بازی کرد بقیه ...
یوتیوب که بازه
قیسبوک هم چک کنین