نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شن روز پیش گرفتم .. (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شن روز پیش گرفتم .. (sm81)
منچستر (sm2)
الان الی میاد میگه شور فرگی(sm120)
الی ریدم تو تیمتون .. شما هم از سیتی امتیاز بگیر نیستین.. لیور قهرمان نمیشه(sm74)(sm2)
آمارهای عصر فاجعه بار گودیسون پارک؛ برای این گل قرمز نماز مرده بخوانید!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضیم از 90 تی وی قابلیت اپلیکیشن رو به سایتش داده ..
(sm2)خدا رحم کرد ارسنالم باخت یه بازی مستقیمم با چلسی داریم تیم چهارم شاید
اگه امتیاز بگیر هم بودن فرقی نمیکرد ، به سیتی راه میدن که لیور قهرمان نشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا خودشون ۸شون گرو ۹شونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیرشون به ما نمیرسه(sm120)
گمرک مسافرتی پر ... (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
پیش بازی کامل در دو کامنت (sm120)
صادرات نفتمون به زودی قطع میشه
دلار رم میکنه
بچها من هاستم ازاد شده
الان ی دامنه دیگه خریدم
کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری سایت رو منتقل کنم رو ادرس جدید
دی ان اس هاست از کجا بگیرم؟
بچه ها یکی لینک تاپیک اهنگ های جدید محسن چاوشی رو بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوکر: من یه همسر داشتم زیبا بود...
کسی که بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛ همیشه بهم میگفت باید بیشتر بخندم...
قمار بازی میکرد و یه عالمه هم بدهی بالا آورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن... ما پولی برای جراحیش نداشتیم. نمیتونست تحمل کنه...
من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم...
فقط میخواستم بدونه زخمهاش برام اهمیتی نداره... پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو این کارو کردم....
میدونی بعدش چی شد؟ اون نتونست اینجوری منو ببینه
ترکم کرد.... قضیه برام بامزه شد،
"حالا همیشه میخندم"...
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm118)چلسی
ما ریدیم همه دارن روش اسکی میرن (sm2)
(sm120)جهانبخش اینا امشب معجزه کنن تاتی رو زمین گیر کنن تا فردا شب خدا بزرگه
تف(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چوب دو سر گهیه برای یونایتد این بازی (sm2)
مکارم گفته مسایقه برنده باش شرکت کنی یه نوع قمار محسوب میشه و حرامه ..
گلزارم دیدم صبی اینستا پست گذاش پس سر همین بود ..
11 (Nahang (The Whale (sm50)
(sm137)
شب از آنجایی برای من شروع میشود که تو خوابی .. (sm50)
تففففففففف و پففففففففف گل تاتی
یاد گل مسی به ایران افتادم عجب اب سردی بود بر پیکر ما (sm81)
عجب بدشانسی داریما دقیقه 90
این دیوثا بازیا قبلی چن تا رو اینجوری بردن
شبی که ماه کامل شد عید فطر اکران میشه و آهنگ موزنم قبلش ..
تاریخ بده این عیدای عسلامی نمیدونم چی به چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول اواتارتو عوض کن با اکبر اشتباه میگیریمت یه عکس میمونی انتری چیزی بذا
خا..
نقل قول:
چهارشنبه 15 خرداد 1398 ..
5 ژوئن 2019 میلادی ..
منچستر ایز رد ؟! (sm74)شور فرگی (sm81)