زن از شوهرش می پرسه: عزیزم ، تو منو دوست داری؟
مرد میگه : خوب معلومه عزیزم ، اگه دوست نداشتم چطور می تونستم هر شب بیام خونه پیشت وقت و عمرم رو تلف کنم!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
زن از شوهرش می پرسه: عزیزم ، تو منو دوست داری؟
مرد میگه : خوب معلومه عزیزم ، اگه دوست نداشتم چطور می تونستم هر شب بیام خونه پیشت وقت و عمرم رو تلف کنم!!!
زنها دو وقت گریه می کنن: وقتی فریب می خورن ، وقتی می خوان فریب بدن.
ﻫﻮﺩ ﭼﺮﺍ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . ﻫﻤﺴﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺭﺍﺑﯿﻨﻬﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮ ﺭﺍﺑﯿﻨﻬﻮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺭﺍﺑﯿﻨﻬﻮﺩ ﺑﯿﮑﺎﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ . انصافا ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﻮ ﻧﺸﻨﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﯾﺪ
بزرگترین گناه؟ شوهر نداشتن
بزرگترین تفریح؟ شوهر سرکار گذاشتن
بزرگترین کار؟ شوهر تربیت کردن
بزرگترین شگفتی؟ شوهرعاقل دیدن
بزرگترین آرزو؟ داشتن مردی به اسم شوهر
آدما می تونند دختر باشن اما دخترا نمی تونند آدم باشن
استاد دانشگاه داشت برگه یکی از شاگرداشو تصیح میکرد دید نوشته جواب در پشت صفحه!!! رفت پشت صفحه دید نوشته اگه بلد بودم همونجا مینوشتم!!! آوردمت اینجا بگم جان مادرت رحم کن(sm74)
هشدار به دخترهای دم بخت ، دخترهای چینی با مهریه ی کم در راهند... بجنبید.
پیامی برای دختران : ز گهواره تا گور دانش بجوی چون از شوهر خبری نیست!
تلافی؟ (sm25) زشتِ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسره: من تا ۲۵ سالم نشه ازدواج نمیکنم
دختره: منم تا ازدواج نکنم ۲۵ سالم نمیشه
ز دست“لاین و“وایبر”هر دو فریاد! که ما را بد رقم کردند معتاد! امان از “واتساپ” و “بی تالک” و “تانگو” “اینستاگرام” که دیگر کرده بیداد چنان درگیر دنیای مجازیم که دنیای حقیقی رفت از یاد چه شد آن گوشیای ساده ی قبل؟ “اریکسون” “موتورلا”روحشان شاد
7دخترلاغر 7پسرچاق راخوردند
تعبیر: قحطی شوهر در راه است
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ، شنیدم پنج شنبه جشن نامزدیته ، خیلی خوشحال شدم . تبریک میگم.
ستاد پیشگیری از افسردگی دختران دم بخت
غضنفر به زنش میگه میخوام برای تعطیلات ببرمت دور دنیا
زنش میگه : نه ! بریم یه جای دیگه
مرد دوستی را کشف کرد و عشق اختراع شد
زن عشق را کشف کرد و ازدواج را اختراع کرد!مرد تجارت را کشف کرد و پول را اختراع کردزن پول را کشف کرد و « خرید کردن » اختراع شد!از آن به بعد مرد چیزهای بسیاری را کشف و اختراع کردولی زن همچنان مشغول خرید بود
فرهنگ لغات زنان : 1. آره یعنی نه 2. نه یعنی آره 3. ما با ید با هم حرف بزنیم یعنی بشین فقط گوش کن 4. هر کار دوست داری بکن یعنی بکن ولی بعد دهنت سرویسه 5. چقد منو دوست داری ؟ یعنی یه گندی زدم می خوام بگم 6. دو دقیقه دیگه حاضرم یعنی دو ساعت علافی
بوی دود میآید به گمانم جماعتی پای دنیای مجازی میسوزانند «عمر خویش را» ..........نه نه ادامه بدید دسته قابلمه بود
بهانه ی دخترا: 1 - فاصله سنی مون خیلی زیاده(یعنی خیلی از مرحله پرتی) 2 - من به تو علاقه به اون صورت ندارم (یعنی خیلی بد هیکلی) 3 - من الان تو موقعیت بدی هستم (یعنی دلم یه جا دیگه گیره) 4 - تقصیر تو نیست تقصیر منه (یعنی عجب غلطی کردم با تو آشنا شدم) 5 - من تو رابطه مون از هیچ کاری دریغ نکردم (یعنی هر غلطی خواستم کردم) 6 - دیروز یه خواستگار دکتر داشتم (یعنی زودتر بیا منو بگیر )
مهمه که بتونی دختری رو پیدا کنی که باباش پولدار باشه، دختری که خوش تیپ باشه، دختری که دوستت داشته باشه
ولی مهم تر از همه اینه که این 3 تا دختر نباید همدیگر رو بشناسن
معتاده شب باصدای بوق ماشین عروس بیدار میشه میگه یه عمر از پشت داد کسی نفهمید!یه شب میخواد از جلو بده عالم وآدم باید خبردارشن!!!
چه صبحی میشه اون صبحی که با صدای گوشی از خواب بیدار میشی صدات در نمیاد ! ولی از پشت خط یه صدای مهربون میگه : تنبل کوچولوی من پاشو میخوام روزمو با شنیدن صدات شروع کنم .. ماکه نداریم همچین صبحیو ولی هرکی داره خدا ازش بگیره به حق علی خیر هم نبینه ما که با صدای (آهن آلات ضایعات خریداریم) بیدار می شیم
اگر طاووس برای ناز کردن و روباه برای فریب دادن وتمساح برای اشک ریختن وکلاغ برای قارقار کردن داشته باشی دیگر نیازی به زن گرفتن نداری
همیشه پشت سر هر مرد موفق ، زنی است که نتونسته جلوی موفقیت شو بگیر
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز یه دختر دعا می کنه خدایا : من چیزی برای خودم نمی خوام فقط یه داماد خوب و خوشگل نصیب مادرم کن
پدر برای اولین بار دید که دخترش به جای اینکه دو ساعت با تلفن حرف بزنه بعد از یک ربع حرف زدن تلفن رو قطع کرد. پدر پرسید: کی بود؟ دختر جواب داد: شماره رو عوضی گرفته بود
سلامتیه دختری که وقتی بنز واسش بوق زد پیشه خودش گفت پیکان گوجه ای عشقمو عشقه بعد ماشین بنز زد لهش کرد . . .
نتیجه گیری :دختر خانوم وسط خیابون راه نرو هرکی واست بوق زد دلیل نمیشه که بخواد باهات دوس بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهنم برای دخترا یعنی اینکه:
برین تو آسانسور
دکمه رو فشار بدید
در بسته میشه
بعد یهو میبینین یه سوسک بالدار رو سقفه
گریه نکنین…ادامه نمیدم
گوشی دخترخالم آنتن نمیداد بهش پیام دادم نمیتونم بگیرمت
جواب داده به درک!!! مگه کم خواستگار دارم؟؟؟
توهم بیداد میکنه
والدین گرامی، اگر دخترتون هنگام خوندن اس ام اس، یک لبخندِ احمقانه رو صورتش نقش میبنده، اون اس ام اس از دوست پسرشه، قلم پاشو میتونید خورد کنید..!
نمیدونم بعضی دخترا تو دلشون چند دست مبل دارند که هر روز یه نفر به دلشون میشینه....."
قيافه بعضی از دخترا بعد از حموم طوري ميشه كه به خورشيد ميشه مستقيم نگاه كرد ولي به اونا نه
مردها مثل الکل هستند دیر بجنبی همه شان می پرند !
ستاد یادآوری فرصت ها به بانوان
ما که 88/8/8 ازدواج نکرديم، 2011/11/11 هم باز ازدواج نکرديم،
صبر کنيم تا 99/9/9 شايد فرجي شد
(درد دل دو دختر دم بخت )
تنها روزي که يک زن خوحشال بيدار ميشه، روزِ عروسيشه، فک کن اون روز بيدار ميشه و ميدونه چي بايد بپوشه !!
یارو ج.ن.ده سوار می کنه ببره بکنه، تو راه همش می گه: بايد مثل زنم بدی ها! زنه عصبانى مى شه و می گه: تو مادر منُ گایی.دی، مگه زنت چه جوری میده؟!؟ لره مى گه :مفتی،،،
منطقي حرف زدن با يه دختر حتي از پوشيدن دمپايي انگشتي با جوراب هم سخت تره
مردا 8 تا میم دارن: میان میبوسن میمالن میخورن میذارن میکنن میریزن میرن...
ولی خانما 1 میم دارن: م.م.ه