من تو اروپا ایتالیا رُ دوس دارم که بعیده مالی بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تو اروپا ایتالیا رُ دوس دارم که بعیده مالی بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اعتذاض به قهرمانی المان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)لمن سوتینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو یه تیمیم واسه یورو (sm132)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته با اختلاف بعد از ایتالیا از فرانسه هم بدم نمیاد (sm120)
(sm25) بوشهریا صلح کنین به احترام همشهریتون که ماشین برد
سینا رو دیدی بگو امین گفت فوتبال فقط باشگاهی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام آنتی بارسایی ها از نظر شما میشن یه دنیانقل قول:
مردم آرژانتین از دستش عصبانی نیستن ولی شما خودتونو از اونها آرژانتینی تر میدونید
در ضمن اگوئرو و هیگواین تو لیگشون جزء بهترین ها بودن اما تو تیم ملی چی شدن چه ضمانتی داشت توز و پاستوره بهتر بشن
دل بوسکه هم یورنته و نگردو رو خط زد اوجام مسی بود؟
چندین بار گفتم مسی فرشته نیست اما اون شیطانی هم شما ازش درست کردید نیست (sm50)
دور از جون گاو....(sm120)خرجش خیلی زیاده؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا به زودی میاد و مورد عنایت قرارت میده (sm120)نقل قول: