سئوگیلیم،عشق اولماسا،وارلیق بوتون افسانه دیر
عشقیــده ن محــروم اولان،انسـانلیغــا بیگــانه دیر
سئـوگی دیـر،یالنیــز محببتــدیر حیــاتین جـوهــری
بیر کونـول کی عشق ذوقین دویماسا،غمخــانه دیر
(sm50)(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سئوگیلیم،عشق اولماسا،وارلیق بوتون افسانه دیر
عشقیــده ن محــروم اولان،انسـانلیغــا بیگــانه دیر
سئـوگی دیـر،یالنیــز محببتــدیر حیــاتین جـوهــری
بیر کونـول کی عشق ذوقین دویماسا،غمخــانه دیر
(sm50)(sm50)(sm50)
چوْخ گؤزه للر گؤردوم آختارديم بوتون دونياني من
تاپماديم عالمده اؤز كؤنلوم سئون جاناني من
بي نوا پروانه لر تك يئتمه ديم مقصوديما
عشق سوْداسيله يانديرديم بو شيرين جاني من
نازنين، آهو باخيشلي چوْخ پري لر گؤرموشم
سئومه ديم اؤز سئوگيليمدن باشقا بير جيراني من
(sm50)(sm50)(sm50)
در میخانه ببستند خدایا مپسند
که در خانه تزویر و ریا بگشایند (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه ...(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم یه جاهایی رو مجبور ... (sm25)
بیا در آغوش شیطان ... (sm181)
بزار به وقتش ی عکس خوب نه... ی عکس خوبتر بگیر(sm172)
دوش در گذرگاهی دامنش به دست آوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی گرد من بنگر، کوشش غبارم بین ...
میخوای دروغ بگم از این راهی که باختِ ی سرست(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)
موسیقی یعنی این ... (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]