پاپ کرن رو بزنم بهتره تا محال
نمایش نسخه قابل چاپ
پاپ کرن رو بزنم بهتره تا محال
شادمهر - بگو از کجا (sm137)
هم میتونم چندروز رو ریمیکس کار کنم هم میتونم 2 ساعته بزنم.کدوم؟(sm2)
میشه کلا بیخیال ریمیکس بشی ؟؟؟ (sm176)
اشترم بیا این لوگو بارانو بده بابا این تگ خیلی برشاش بی کیفیته(sm2)
دیوث حسود فعلا میبینی که استقبال شده.شما حرف نزنی نمیگن لالی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بشین پا همون اف ال صدای نعلبکی قاطیه موزیکای پیش ساخته بکن(sm2)
استغفرالله ! حیف دخی تو تاپیکه وگرنه ... (sm2)
اخه خداییش خسته شدم از بس اومدیم نشستیم کس گفتیم.یا هی درباره **** حرف زدیم.
یه ذره کارای مفید انجام بدیم.تو هم بجای صدای نعلبکی یه ذره ور برو بیشتر یاد بگیر صدای قاشق چنگال اضافه کنی در اینده(sm2)
میخوام آهنگ از کجا آوردی شادمهر رو دوباره تنظیم کنم تقدیم کنم به چشم های شهلای خانم منشی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپ کرن شخمیه.
گل یاس رو ریمیکس بزن.قبلا هم کسی فک نکنم زده باشه.آهنگ خیلی قشنگیه
یه روز یه باغبونی(sm50)
تنظیم مجدد؟ دیوث همین ریمیکس میشه خب.بعدشم فکر کردی کشکیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن شهرام شبپره میزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضایعس بابا از شادمهر نزن.میدونی چی میگم
اوصطاد از راحنمایی حای شوما اثطفاده میکونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر - حالم عوض میشه (sm118)
فعلا که چیزی نمیزنم ضایع میشه.ملت میگن این بابا هر روز کار میده بیرون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا دوست دارم یه بارم پاپ کرنو بزنم
بیا تو پستو اموزشای تصویری بهت بدم(sm2)نقل قول:
اف ال ورژن چند دانلود کردی؟
12.1 (sm50)نقل قول:
حیف وقتم واسه درس و کنکور پره ! یه بار با امیر جمالفرد و شهاب اکبری تو فیس حرف زدم راه تنظیم کنندگی رو یاد دادن ولی حوصله و وقت میخواد که من ندارم (sm120)
من مثله تو نیستم به کاره دیگران احترام نمیذاری.بشین ور برو چیزه ساده ای هم ساختی بذار گوش کنیم
حرف زدی راه تنظیم کنندگی رو یادت دادن؟کروکی دادن؟(sm2)نقل قول:
الکی که نیست ! تنظیم کننده باید در حد حتی کمش هم ساخت ملودی رو بلد باشه که اتفاقا جفتشون میگفتن ساز پیانو رو در حد شناخت گام ها و آکورد ها و... باید بلد باشم ! امیر جمالفرد یه سایت فروش فیلم های آموزشی معرفی کرد گفت فیلم هشو بخر و بشین پای سیستم ! البته میگف اف ال خوب نیست ! کیوبیس خوبهنقل قول:
دیوث هنر کردن این حرفو زدن.خب معلومه ادم باید ملودی رو بلد باشه تا بتونه یه غلطی بکنه
همین مونده بود با شهاب اکبری حرف بزنی (متاسفم واسه خودم که طرفدار شهاب اکبری هستم)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ک...رش کرده بودن (sm2)نقل قول:
(sm2)
تا تو نباشی نمیشه که بشه من عاشق کسی بشم که اون تو نباشی نمیشه ... (sm50)
victoria 2015
خوب است
در لیست کارگروه نقد هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد این هفته نقدش می کنه (sm120)
هایده - اسمون با منو تو قهره دیگه (sm81)
"نمی دانم" نمی دانی چها کرد
"نمی فهمم" مرا پر کرد از درد
"نمی بینم" مرا در من فرو برد
"نمی خواهم" مرا از پا درآورد
یاغی
مگه شب احیاس؟
سی دی بچه؟(sm2)
هاذا فازا ماذا ؟
ایوالله عجب ترفندی میزدی....(sm50) (به ما هم یاد بده!)(sm128)
مادرشو به عذا میخوای بشونی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد دیوس میگه عازادی مطبوات داریم
- (sm120)