(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)
خوب قلب ساعتی که از اینم بچه گانه تر بود تکرارم نکن لااقل ملودی تنظیمم خودش بود به نظرم قدرتمند ترین کار شادمهر بود دقیقا سبک کارهای بی نهایت شب قفس و کارهای این سبکی تو ایرانش بود فقط شعر بد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نمیکنم من کار رو وقتی بشنوم کامل نظر میدم نه اینکه حسی نظر بدم یا مثلا از روی دمو نظر بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کاملش گوش دادی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود عجب سوال مو شکافانه ای بود(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب نکته رو کشیدی بیرون!(sm120)
خودمم نمیتونستم همچین نکته ای رو کشف کنم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساسی نیست واقعا تنظیم عالیه این دمو برو تو عمقش ببین چقد قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک موزیک تکرارم نکن یه شعر فاخر میخواست ولی یه تنظیم تکنیکی مثل آهنگ شیلا شعر زیاد مهم نیست هر چند باید شادمهر کل شعراشو خوب انتخاب کنهنقل قول:
اصن بدجور کف کردم! کاراگاهی بود(sm132)نقل قول:
گفتم که تنظیمش خیلی خوبه همراه با وکال اما ملودی و شعر متوسط ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در واقع نصف کار میلنگه