این بود آرمان های عمام
این بود گوش زد های رهبری
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این بود آرمان های عمام
این بود گوش زد های رهبری
(sm2)
اشترم
دیوث اره یعنی چی بگو بله(sm2)
امیر هزینه ی خرید آلبوم های احسان ذبیحی فر از بیپ چند درمیاد ؟
واس تو مفتی
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا و یه تجدید نظر بکن و البومای جدید رو از بیپ نزن.تخمی ریپ میکنن
اینو گفتم تا به این برسم که البوم بعدی چاوشی ریپش با من(sm10)
اگه بدونی رضا آرین پرچم سفید محسن رو زده بازم این درخواست رو میدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ملعونه کلاهبرداره اینترنتی حالش خوش نیست دسته خودش نیست تو جدی نگیر(sm2)
کوکی های سی دی بیبی رو میپیچونی؟(sm2)
ذبیحی فر معمولیه الان زودتر برس بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چقدر میشه هزینه اش بگو تا برات بفرستم بزن دیگه عزیزم
بابا مایه دار(sm2)
دیوثنقل قول:
چی بهش بگم دیگه تو که میدونی پولکی تشریف داره (sm2)نقل قول:
یا پیغمبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عینه جن میمونه یهو پیداش میشه(sm2)
نه خداوکیلی این یه رقمو نیست.اون حرفایی هم که میزنه شوخی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میدونی چقدر پوله همین اهنگ بود که مفتی برام زد رو سایت؟
یه بار دیگه پشت سر من حرف بزنی بنت می کنمنقل قول:
اس چیه دیگه ول کن بابا این حرفا چیه شوخی میکنم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت وقت کردی بزن کلا چهار یا پنج تا آلبوم داره (sm176)
پشت سرت که سهله جلو روتم میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آوای ماهور دقیقا دزد سرگردنه است با این قیمت هایی که آلبوماش داره من موندم چجوری پول عشق منو ندادن (sm2)
(sm2)نقل قول:
سینجول این اهنگی که خوندیو میفرستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاده ..نقل قول:
میخوای ریمیکس کنی زخم زبونو ریمیکس کن ..
ما شب قبل آلبوم بخواد نخواد ریلیز میکنیم .. (sm120)نقل قول:
تو مگه اهنگ نخوندی؟ من اهنگی که تو روش خونده باشیو میخوام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوسپند زخم زبونو بگیر خونده بودم ..نقل قول:
من ندارم خودم از بچه ها بگیر ..
اون سالی که پرچم سفید رو دانلود کردم گفتم این کیفیتش یه مشکلی داره....
نگو این رضا ریپ کرده....(sm2)(sm2)
یعنی خداوکیلی مایکل جکسون هم اینطوری کلاس نمیذاشت.خودم ندارم از بچه ها بگیر(sm2)نقل قول:
خب دیوث هیشکی نداره بچه ها کیلو چنده
اون موقع که اینجا تاپیک شلوغ بود برا صدای من کله میشکوندن ..نقل قول:
همین ممر صدای منو شنید اعتماد به نفسش رف بالا خواننده شد ..
عزیزم استاد شما درست میفرمایین
حالا اهنگو بده بیاد(sm2)
ریمیکس شدن توسط شخص من=رفتن رو سایت(sm2)
بذا رو هاست بگردم ..
میخوام چیز هلویی در بیاد روش وقت بذا فردا ندی بیرون کیونت میذارم ..
یا پیغمبر خوده خواننده هم حضور داره ادعای مالکیت هم میکنه(sm2)
(sm2) صدای رضا آرین هم موجوده اگه خواستی ..
خودم کردم که لعنت برخودم باد.
اینقدر نشستم سریع کار زدم همه میگن زرتی ندی بیرون(sm2)
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااای بده بدهنقل قول:
اونو یه چیزی تو مایه های ریمیکسه گلنار که امروز زدم میزنم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
میلاد کامینگ سونو بزن(sm2)