سی دی اول که همش ریدمان بود (sm25) فقط شعر سیگار پشت سیگار و شلیک کن رفیق خوب بود
نمایش نسخه قابل چاپ
سی دی اول که همش ریدمان بود (sm25) فقط شعر سیگار پشت سیگار و شلیک کن رفیق خوب بود
(sm2)این بهترین و متفاوت ترین البوم من است
(sm2)
همین کیفیت بسشه چیه آخه ..
البته هنو گوش ندادم .. (sm2)
فریدون احمق به جای اینکه یه آلبوم 9 ترک خوب بدی چرا 4 تا آهنگ تخمی میچپونی اون تو 12 ترک ریده بشه به حس ..
«ما» رو خوشم اومد
پایگان تنظیم کرده
تو زر نزن
فریدون گوش بدی بعدش پارو پخش کنی تازه میفهمی این چیه اون چیه .. (sm50)
خاطرات مبهمش بود بهترینشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه گانشم خوب بود
این یکی فعلا منو که نگرفته
راسی الی تو چرا سبز شدی .. (sm2)
(sm2) خب خدا رو شکر امیر از دستت راحت شد ..
در حال ریدنه
جان تو یه چند دقیقه حواسم نبود ..گفتم ببینم چندتا تراکو رد کردم متوجه نشدم.. دیدم هنوز داره میگه شلیک کن رفیق (sm2)
یه سایت درس کردم به مشکل خوردم اعصابم ریده .. (sm3)
مثلا کاشف فانکِ (sm120)بد نیس
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132) دون تمپو بهروز
بابا لامصب یه خط ملودی رو میگیره همینطور میره (sm98)
الان از کجا بفهمیم چیارو بهروز پایگان تنظیم کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت هیچ _ شلیک کن رفیق - ما
(sm50)یحتمل نقش کوشانو امیرو تو چنگیز بازی می کنه تو به فاز آلترناتیونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر آخر فهمیدی Gone Girl چطو زنه حامله شد بی شوخی ..
(sm2)
فریدون (sm50)
سوالی که من کردم همه رو به چالش کشید خودشون دقت نکرده بودن آخرش چطور شد این حامله شد.. فکر کردن فیلمشه ولی شوهرش گفته بود به خواهرش که بچه ی منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چطور وقتی یه ساله باهاش رابطه نداشته الان حاملست (sm120)
بهترین ترک سال رو کدوم سیخ کنیم !?؟! (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنه وقتی تو تلویزیون دید پسره داره عدر خواهی میکنه ..
برای حل معما ..
مجبور شد با اون یارو سکـس کنه و ازش بچه دار شه ..
که بعد رف سمت اون مرده ..
اون بابا به خاطر بچه نتونه ولش کنه ..
پسر خدا بود کارش خدااا ..
زنی که رف ولی برگشت ..
بیپ تونز چقد گوهه ..
مردم اسکلن پول میدن پیش خرید میکنن ..
تازه ریپش اصا کیفیت نداره ..
الی یه ریپ یاد گرفتم نگوو عاقا نگوو اصا یه وضی داغوونا ینی داغوون ..
پسره به خواهرش گفت بچه ی منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بدبختم تا اومد فعالیت کنه گردنشو زد به اونجا نرسید اصن (sm120)
نقل قول:
فش میخوای چرا دیر جواب میدی ..
الان تو ینی میگی باید طریق چگونه حامله شدن اون زنه رو برات واضح نشون میدادن ..
مگه کوری خود شوهر برگشت گف این بچه از کجا اومده .. (sm120)
پارونقل قول:
چقد این خنگه خب گردنشو نمیزد چطو میتونست برگرده اونور بگه این بهم تجاوز کرد فلان ..
په نه په ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کپک چرا گم و گوری نیستس اصا ..
بهترين قطعه ها
1. پارو
2. وصيت
3. قهوه
خدایش آلبوم موزن نمیشه دقیق بگم کدوم بهترینه ..
هموشن شاخن ولی پارو یه چی دیگس ..
البته اگه کمد رو حساب نکنم !!!! (sm88)
این سوال رو من قبلن پرسیدم از یه نفر تو یه سایتی(نقد فارسی) اون بنده خدا هم اینجوری جوابمو داد:
فیلم یه نوع روایت بی اعتماد کننده داره تا جایی که راوی هم به ما دروغ میگه(این چیزیه که تو رمان بوده)
پس اون تیکه ای که زنه یه ساعت توضیح میده چجوری تونسته سر حاملگی خالی ببنده، احتمالا داره به بیننده ها دروغ میگه...
منم که نه چیزی فهمیدم نه قانع شدم(sm25)(sm25)(sm25)