لطف میکنی این دمو بزاری لینک دانلودشو من ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطف میکنی این دمو بزاری لینک دانلودشو من ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه اونقدری کیفیتش خوب نیست که بذارم ایشالا لو بره چون خیلی از وقتی حواست نیست هم قشنگترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHADMEHR AGHILI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نههههههه اشکال نداره اصلا بگو پر هوانقل قول:
لطفاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
(sm50)
حالم عوض میشه! (sm41)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلهای باغچه می گیرن از فراق تو بهونه
ای لحظه ساز عاشقی
عاشق با تو بودنم
به نظرم مهمترین چیزی که تو یک اثر خیلی مهمه، شعره، بعد بقیه ی چیزا ...
خیلی مهمه واقعا شادمهر اول باید یه فکر اساسی واسه این بخش کارش بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خیلی مهمه ...نقل قول:
اگه شعر خوب نباشه، آهنگِ خوب و ماندگاری هم بوجود نمیاد! ما زمانی که به یه آهنگ گوش میکنیم، به شعرش بیشتر توجه میکنیم نه تنظیم و بقیه ی موارد ...
من جای شادمهر بودم والله شعر های خوبی انتخاب میکردم و کارهای قوی تری ارائه میدادم.
با این حال براش آرزوی موفقیت میکنم (sm10)
شعر مهمه
ولی تو همین آهنگ ماندگار
سجده به عشقت میزنم منجی جاودانه شو .... سکوت... بعد اون نوای غم انگیز که آدمو زیرو رو میکنه
و آماده شنیدن مصرع بعدی
حاصل نبوغ شادمهر تو تنظیمه این شعر خوبه ولی شاهکار نیست شاهکار تنظیم شادمهر اونو برده به اوج