مث اقای پروفسور سمیعی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مث اقای پروفسور سمیعی (sm2)
(sm2)چقد کاور داره یزدانی
این چه کاوریه اخه
تنظمیارو کجا زده پ ، یهو شعرارو نمیزد دیگه
مگه قرار نبود موزیک ویدیو ها باشه تو البوم (sm98)
نشنیدم هنوز چطور بود البوم؟؟
من ترک سمت هیچم فعلا نمتونم نظر بدم
کاورارو الان دیدم(sm70)
تا اینجا که ملودی چیز خاصی نداشت ، فقط خوند ، بعضی وختا هم میزد ملودی های قبلیش .. (sm173)
دراگ صنعتی (sm54)
بش گیر دادن انگلیشیش کرد فردا هم کرد رو تبدیل میکنه به فاک (sm2)
ارزش الان دل کردنو داره یا شب دل کنم ؟
چقدر با کلاسی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندیشه برا یزدانی حکم صفا برا محسن رو داره (sm120)
بنده کاری به لخت شدن خانم گلشیفته فراهانی ندارم ...
ولی واقعا متاسفم برای ایشون که شان و وجهه ی ممه ایرانی رُ در نظر جهانیان تا این حد پایین آوردن ...
55 آخه؟!!!!!
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
الی برم ببینم گیر میاد...(sm70)
ملودی تراک سوم فریدون دقیقا اسکی از ملودی و اجرای شهاب رمضانه (sm120)
خدایی سلیقه م بده حامتین دیوث ایراد میگیره .. (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ترک دیگه بود یادم نی ریتمش خیلی آشنا بود .. (sm120)
خفه نشي حسين (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
اینجوری که تو ریدی ، کیونت پاره نشد؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)میخواستم به همین نکته اشاره کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سی دی دوم یزدانی فقط کاشف خوب بود (sm25)
محسن تنابنده عاشق محسنه
قطعا زنش که فولادونده شعر سیگار پشت سیگارو به محسن معرفی کرده ولی محسن قبول نکرده (sm9)
شايعست باو زنش كجا بود!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انديشه خيلي با رضا رفيقه بهترين كاراشُ ميده رضا مثل حسين و محسن (sm98)
چجوري تعداد ارسالاي صفحه رو زياد كنم ؟ در ضمن چند تا باشه بهتره ؟ (sm176)
اندیشه زنه محسن تنابنده اسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرینی! باز کدوم مطلب زردُ خوندی!!؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسریم دولم برات تنگ شد کدوم گوری بودی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد کاوراش تخمیه آدم یاد فیلمای آدم فضایی می افته .. (sm120)
تو هم انگار مثل من *** مشنگ میزنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اول میگم زن تنابندس بعد میگی زنه رضا یزدانی نیس
البته من خبرو یه سال پیش خوندم همه سایتا معتبرم زده بودن که الان یه سرچ زدم دیدم همونا تکذیب کردن (sm120)
من اسمی از رضا اوردم؟؟ لامذهب رضا بچش نصف تو سن داره (sm120)نقل قول:
سایتای معتبر؟؟!!! 4 تا سایت و مجله زرد میخونی تو دیگه (sm70)
الی بابت ارتقا درجه بهت تبریک میگم سرکار(sm59)
اولش اسم رضا اوردی دیگهنقل قول:
در هر صورت ایشاله همه با دوست باشن و ازدواج کنن و در_ همدیگه بمالن (sm120) به قول موری
دوباره برگشتیم به جمع چاووشیست ها و بارانی ها(sm59)
دو سال شرارت(sm50)
بحران اقتصاد (sm50)
"کاشف" اولین ترانهای بود که همراه با ملودی به رضا پیشنهاد دادم، خوب خاطرم هست که رضا ملودی پویا نیک پور عزیز رو فقط یک بار با هندزفری از گوشیم شنید وکار رو پسندید و البته این شروع همکاری دو رفیقیه که هر دوشونو بیاندازه دوست دارم و امیدوارم تجربههای بیشتری در کنار هم داشته باشن.
مهدی ایوبی!
بازم که سرعت فروم ریده(sm178)
یزدانی بهتر نبود یه تراک 30 دقیقه ای میداد (sm120) گازشو گرفته میره جلو (sm2)
امیر خبری از شادمهر نشد ؟
اینستاگرامی مینستاگرامی یا به قول پروین استگلام (sm120)
این مُدل تو ویدئو همه رو گذاشته سر ِ کار با این خبرش
فردا شب خیلی بعید به نظر میرسه
جمعه و شنبه یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه محتمل تره(sm120)
ریده (sm25)
صبی شنیدم آلبومو 4 تاشو خوشم اومد الان فقط دوتا ترک و میتونم گوش کنم
اشارات نظر (sm50)
(sm2)درکل مهمترین چیز صداست که یه چسه هم نداره.متاسفم واسه موسیقیمون که امثال این یابو شدن خوانندمون