افتاب امد دلیل افتاب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
افتاب امد دلیل افتاب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من رشته ریاضی بودم نخوندم این که میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی زنگ بزنه حراست لدفن (sm2)نقل قول:
(sm120)به امید نابودی سایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند از این مجمع فوق فوقش سینجول عمل میاد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله ماشالله ایشالله(sm2)نقل قول:
(sm2)اگه داشتی در نمیرفتی ترسونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتبار نژاد آدم بود
دودمانی که میدهی بر باد
ای بدینجا کشانده کار مرا
در ِ آسان گشودهات تر باد!
بیخبر میروم همین؛ یعنی
به خداحافظی نیرزیدی
بیخداحافظی خداحافظ
باغ بی رونق تو پرپر باد!
با تو از آشتی سخن راندم
با من از دشمنایگی گفتی
ای تو خنجر به خورد من داده!
طالعت غدر نابرادر باد!
هزل بگذار و جدّ از او بردار
فرق چیز از الف نمیدانی
که به تاوان کاف و سین گفتن
میدهی کاف و واو و نون بر باد!
یاغی
(sm27)
قبولی(sm35)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]