بعضیهاش طرب انگیزه
(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضیهاش طرب انگیزه
(sm172)
تو همپین بی گزند هم نیستی.پدر و مادره سی دی بچه رو دراوردی(sm2)
سینا سرلک هم شیر کرد همی الان ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تو ویدیوی گف از دوسای خوب منه ..
(sm2) موزن الان جواب داد من 2 3 تا خواننده بیشتر از نزدیک نمیشناسم ..
یاس رو دوست دارم
چقد گوهه این اینستاگرام قالبش ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
آلبوم جدید: "امیر بی گزند" - کار موزیک تقریبا تمام شده - درگیر میکس و مسترینگ هستیم _ انشاالله اول اسفند منتشر میشه - 12 قطعه داره _ کمی سنگینه - غمگین نیست - ربطی به آلبوم قبلی نداره _ جهانش جهانی دیگر است :) - نمیدونم دقیقا چی بگم...پاپه راکه - بعضیهاش طرب انگیزه - بعضیهاش متصله- به دو بخش تقسیم شده: کلاسیک و ترانه - امیر بی گزند تراک مورد علاقه منه - اما متصل "هم" دوست دارم - حقیقتا علاقه ای به اجرای ترانه های امروزی ندارم _ اما مجبورم دیگه خودتون بهتر میدونید چی میگم - ترک چنگیز تو آلبوم هست,فقط اسم آلبوم عوض شده - عاشقانه هم داره - راک هم داره - سوالهای عجیب و غریب نکنید لطفا - من دوستان خواننده رو از نزدیک ندیدم و نمیشناسم بجز دو سه نفر - اگر هم بوده فقط در حد سلام و علیک ساده - همیشه هم براشون آرزوی موفقیت کردم و از موفقیت هاشون لذت میبرم - من یاس رو دوست دارم - شب همگی بخیر
(sm2)
کامنت هارو پاک کرذ
(sm203)
انقد سوالای تخمی میپرسن ازش ملت اسکل ..
هیییی ..
(sm74)
(sm2)نه اشکال نداره اول اسم البوم چاووش خون بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنتا رو عکس میگرفتین دیگه اشترم تو چیکا میکردی
البوم جديد محسن چاوشي " اميرِ بي گَزَند " نام گرفت(sm50)
اعع والیبال بود (sm120) به شرطی که پخش مستقیم شد ، یه بنر واسه من بزنی تو سالن (sm2) بابا اسی = استعداد یاب بزرگ بسکتبال (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکوردهای عجیب گلدن استیت در NBA
تیم بسکتبال گلدن استیت با کسب بیست و دومین پیروزی پی در پی و چهارده برد خارج از خانه تمام رکوردهای NBA را جا به جا کرد.(sm149) چی گفتم بهت هان ، چی گفتم چــــــــــــــــــــی گفتم (sm120)
به گزارش "ورزش سه"، لیگ حرفه ای بسکتبال آمریکا، NBA شب گذشته به پایان رسید و گلدن استیت به بیست و دومین پیروزی متوالی خود دست پیدا کرد تا بهترین شروع تاریخ تیم های NBA را از آن خود کند. گلدن استیت در این بازی خارج از خانه با نتیجهی ۱۱۴ بر ۹۸، حریف خود را مغلوب کرد تا به رکورد ۱۲ برد و ۰ باخت در بازی های خارج از خانه این فصل رسید و با رکورد نیویورک نیکس در فصل ۱۹۶۹-۷۰ برابری کند.
و این است استعداد یابی (sm149)(sm120)
ملنگ انگار تیمو این ساخته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته ای 8 روز بازی میکنن این ان بی ای؟.. هر روز میزنی اخبار داره میگه بازی فلان با فلان(sm120)
آلبوم شنبه 1 اسفند نمیاد به دلایل زیر :
1- دوشنبه 3 اسفند میشود فاطمیه و انتشار در این تاریخ ریسک بالایی دارد
2- تبلیغات نامزدهای انتخاباتی مجلس محترم شورای اسلامی شروع میشود و همه درگیر این جور مسائل میشوند که نامزدها خودشان را در مجلس جا کنند و به نان و نوایی برسند . پس انتشار در این تاریخ ریسک بالایی دارد
3- در سالیان اخیر کمتر آلبومی بوده است که در شنبه منتشر شود
4- آلبوم هایی که در سالیان اخیر قرار بوده است در اسفند منتشر شوند اکثراً به تعویق افتاده است
5- بعد از محرم و صفر می آید
به به می بینم که اسم آلبوم هم به نام رییس مجمع نام گذاری شده (sm59) الی دلت بسوزه دیوث (sm2)
12 قطعه (sm118)
پس چی فک کردی (sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمق اینا هنوز از در هواپیما پیاده نشدن مستقیم میرن سالن ، دیگه بهانه خسته بودن و این حرفا رو ندارن و بدنسازی میکنن در حد کهکشان راه شیری (sm120) نه مثه بقیه تیما هفته ای یه بازی کنن و بعد بگن رکورد شکستیم
تمام رکوردهای ادوار تاریخ ورزش های جهان آفرینش را جابجا خواهیم کرد (sm120) بسوز (sm150)(sm2)
ملت بیکارن هر روز میزن بازی میبینن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله آقا بعععععله سرگرمی و تفریح دارن در حد المپیک (sm120)نقل قول:
یه لحظه از پنجره بیرون رو نگاه کردم پشمام ریخت ! 20 سانت برف اومده (sm118) خارتو گ...دم ال نینو (sm2)
ال ننه تا مملکتو نبره زیر آب ول کن نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اینجوریم نیست که هر روز.. ملت کار رو زندگی دارننقل قول:
اونوقت هواشناسی کج و کنجول ایرانی میگن نهههههه چیزی نمیاد تازه 1 درجه هم گرمتر میشه (sm2)نقل قول:
هفته ای دو بازی حداقلشهنقل قول:
سه بازی راحت در هفته میزارن ، که شاید دو تاش خانگی باشه . همه ی بلیتا پیش فروش شده و 20 هزار نفر میرن سالن به عشق بسکت . 120 تا 90 دلار برای هربازی !!
اضعری هست هنوز ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش که اخر هفتست.. یکی دیگه هم کارمندایی مثل تو که زیاد کار میکنن میرن(sm2)نقل قول:
استاد اصخری (sm2)نقل قول:
میانگین کار مفید در ایران = 20 دقیقهنقل قول:
میانگین کار مفید در آمریکا = 12 ساعت
من که میزارم جمع بشو یهو میپرم سرش (sm2) خوبیش اینه از دست ارباب رجوع راحتم (sm120)
آمریکا هم میزارن جمع بشه (sm2)
باز این پیر زنا از خواب پا شدن
نقل قول:
والا اگه 20 دقیقه هم تو کار کنی(sm2)
تو میزاری جمع بشه بعد میگی ولش کن بعدا(sm2)
امریکاییا تک تک میرن روشون(sm2)
احسان، الی با تو بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]