سلام
آلبوم فریدون گوش دادم خیلی خوب بود
یه ذره زیادی غمگینه
ولی خیلی خوب بود
آلبوم یزدانی اصفهانی رو هنوز گوش نکردم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آلبوم فریدون گوش دادم خیلی خوب بود
یه ذره زیادی غمگینه
ولی خیلی خوب بود
آلبوم یزدانی اصفهانی رو هنوز گوش نکردم
ممر نوشته خودش رو کاور(sm120)
ملودی ترجیع بند پله برقی : Melancholy Man
اقا یکیتون به وثوق اس بده باز رفته دنبال مجله ! من منظورم از همون شماره قبلی بود که گرفته بود
بگین نرهههههههههههههه
ﺳﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻭ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻥ ﻟﺒﺎﺱ ﭼﺮﻡ ﺟﺬﺍﺏ ﺑﭙﻮﺷﻨﺪ
ﻭ ﻋﮑﺲ ﺍﻟﻌﻤﻞ ﺷﻮﻫﺮﺍﻧﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺒﯿﻨﻨﺪ
ﺷﻮﻫﺮ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ : ﻭﺍﯼ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺗﻮ ﺯﻥ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯼ ﻣﻨﯽ
ﺷﻮﻫﺮ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ : ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ .
ﺷﻮﻫﺮ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ : ﺷﺎﻡ ﭼﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑَﺘﻤَﻦ?(sm70)
(sm81)بابا وثوق تو که رشتی نبودی من فک کردم خودت میفهمی چیو میگم
(sm142)
(sm120)البوم فریدون خریداری شد
مال دفترچه یعنی چی خودش دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس دادین ؟؟؟
لامصب این فرومم ریده حسین نیومده یه ازم بپرسه چی میگم
خب مشخص بود دیگه البوم چار تومنی که اونهمه کاور ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ صادقی امشب
شهاب رمضانآهنگ جديد بنام (حالم بده ) هفته اينده منتشر ميشه
آهنگ ترکی امیر تتلو منتشر شد (sm2)
رد کارپت بسیار مذخرف ارزش دانلودم نداره
یه تاپیک هس تو انجمن نو عروس ، نوعروسا میان میگن چه جور ی بله گفتن خخخخخخ (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی پفیوز منو دریاب(sm59)
از وقتی درجه گرفتی دیگه مارو پشم ت... حساب نمی کنی (sm81)
یه آرامشی تو رفتارته / دلم تا ابد گرفتارته (sm170)
یکیتون به وثوق اس بده بچه پاشه نشه بره دنبال مجله
چقد حرف میزنی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانی رهنما : آلبومی در دست تولید دارم که به امید خدا امسال و تا پیش از سال جدید روانه بازار می شود. فضای کار آن نسبت به سایر آثار من و در بخش هایی نظیر ملودی، شعر و سازبندی تفاوت زیادی دارد و فرم جدیدی در کارنامه کاری من خواهد بود. از لحاظ سازبندی و تنظیم یک مقدار به روزتر شده است اما از کلیت آثار من دور نیست. دوستان زیادی نظیر «بابک صحرایی»، «افشین مقدم»، «سجاد ایران نژاد»، «علیرضا افکاری» و «بهنام رهنما» و... از جمله همراهان این مجموعه هستند. چند قطعه سافت راک ماژور هم توسط برادر من کار شده است.»
این یزدانی چرا اهنگای خوب البمشو یا تیزر کرد یا داد بیرون
(sm138)
سربازیم تموم شده می خوای حرف نزنم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی هست ؟نقل قول:
(sm2)پروژه جدید مغز ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تراوشات کیون ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)
تو خف کن باو
(sm2)دلم برات تنگ شده بود
جوادی آملی: غرب یک باغ وحش منظم است
اره یره اونم چه مردی(sm59)نقل قول:
(sm118) پل نیومن
فقط یه ایرانیه که بعد از چپ کردن ماشین و قطع جند تا درخت و تیر چراغ برق و کندن چندین متر گاردرل با اعتماد به نفس از ماشین پیاده شه و بگه :(sm2)
جم نکررررررررررده بودم بگاااااااااااا رفته بودین ...!!!
(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چی میخوای بگی به حسین؟؟