سهند مى گم تو تصنیف کاروان معین رو ک چندماه پيش امیر گذاشته بود رو دارى!؟ من گم کردم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
سهند مى گم تو تصنیف کاروان معین رو ک چندماه پيش امیر گذاشته بود رو دارى!؟ من گم کردم(sm25)
(sm122)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا فروشگاهی ایرانی وجود نداره که cd , dvd های شرکت پارس ویدیو بفروشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بشمانقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در جنوبِ فرانسه هستم و بیشترِ اوقات به خاطرِ کارهایم به اسپانیا میروم، اصلا ندیدم که این چیزها را اینطرفها بفروشند (کاشکی) ولی پارسال از یک دوستِ ایرونی شنیدم که توی فرانکفورت مغازه ی ایرونیها این چیزها را میفروشن، مثلِ لندن، آمستردام...!
رفیق سوئدی من چه حال چه خبر (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میشد رامی کل آرشیو پارس ویدئو رو داشت (sm50)
(sm2)(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
مرگ نزدیک شده . . . (sm50)