رسول میشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول میشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی به من بگه دلیل این سرعت کم میتونه از ویروس باشه (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)(sm59)نقل قول:
من الان 8 تا سگ دارم نزدیک 200 تا کبوتر فکر کنم هر سری باید 500 هزارتومن خرج کنم براشون البته همین الان هم همونقدر میشه فقط واکسن ها و دواهای سگا نزدیک 500 تومن میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه پرتغال حذف نشد ؟؟؟
(sm3)نقل قول:
دامپزشکی خیلی درآمد داره هر ویزیتش که بیان خونه 400 تومن میشهنقل قول:
چ خبره(sm77) من دامپزشکی دوس ندارم(sm59)نقل قول:
یه قرص گرفتم واسه جلوگیری از ریزش مو یه نژاد سگ 80 هزارتومن بعد یه قرص دیگه گرفته واسه یه نژاد دیگه 140 هزارتومننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]