(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
حالا درد آرژانتین این بود که اون 2 تا بودن الان قهرمان بودن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل جام به 4 تا اومدنم امیدشو نداشتن خیلیا
به کار بردن این کلمات از جانب شما به دور است (sm120)
من که زمان توپ طلا نبودم ولی اگر به هر دلیلی جلوتر بوده هم حقش نبوده...دلیل نمیشه اگر یکی 2-3 سال بهترین بوده همیشه باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز اگر بگین ریبری قابل هضم تره بازیکنی که 2 ساله کلا محوه توپ طلا بردنش هم مسخرست....
3 تا از توپ طلاهاش حقشه نوش جونش یکیش هم حقش نیست خوبه که توپای ناعادلانش بیشتر هم نشد(sm50)
حتی حتی حتی اگر بهترین بازیکن تاریخ هم باشه هرگز برای ملتش قهرمان نبوده و نیست!(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا لیگ جزیرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا یه بازیکن بفهمه کجا اومده و به فشار این لیگ اشنا بشه یه فصل تموم شده (sm70)
حرف منو قبول نداری از اقا امین بپرس ایشون هم درجریانن (sm70)
تنها بازیکنی که میشناسم تو فصل اولش تو جریرست ترکوند ماتای امینینا بود (sm70)
سانچر هم به حول قوه اللهی میزنه (sm70)
مشکل اینجا نیست که توز اگر بود تیم قهرمان میشد یا نمیشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه پالاسیو استوک توز هست رُ همه میدونن
اما من که کاری به این چیزا ندارم..
مسی اشتباه کرد ...خودش رُ به یه ملت ترجیح داد و شما باید قبول کنین و تمام(sm120)
لیگ جزیره دلیل افول تیم جزیره(sm132)
متنفرم از توپ طلا و بهترین بازیکن سال و.......
فوتبال بی این جوایز خیلی قشنگ تره (sm9)
حالا چرا همه به پالاسیو بدبخت گیر دادن هیگواین هم نیمه اول تک به تک خراب کرد
(sm98)اگه یه مربی درست حسابی داشتن اینقد هول نمیزدن ضرباتو
اشتباهات داوری جزئی از فوتباله (sm120) قبلنم گفتم من گشادتر از اونی ام که ادامه بدم (sm59)نقل قول: