غم تنهایی اسیرت میکنه - تنهایی هامو با حیوون هام پر میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
غم تنهایی اسیرت میکنه - تنهایی هامو با حیوون هام پر میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه بدونی کسی که دامپزشکی می خونه هم می تونه مطب داشته باشه هم داروخونه هو آزمایشگاه یعنی هم زمان از سه جا درآمدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اون 500 تومنو به من بده یه نفره تنهایی هاتو پر کنم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدا دامپزشکا خیلی آروم تر و خوبتر و مهربونتر از بقیه دکتران بقیه انگار ک...و...نشون گذاشتی
(sm25)نقل قول:
نه تفاضل گلش بهتر بود از ترکیه و البانی صعود کرد تفاضل گلش 0 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینجا که میرم همینجوریه دیگه یه دکتر همه اینارو هم داره - باور کن راحت شبی 10 میلیون کاسب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزن این حرفو تاج سر منینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم کم کم علاقمند میشم(sm2)
داماد خانواده دوست من 29 سالشه الان یه مزدا 3 داره گفته میخوام یه ماشین هم واسه خانومم بخرم ! خیلی پولداره تو این سننقل قول: