(sm74)اصن هر وخ اینو میبینم هنگ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)اصن هر وخ اینو میبینم هنگ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم یه ایده به ذهنم رسید پیجی که هستمو اهنگای خارجی میزنیم بعد اون یکی رو خودت اداره کن فقط ایرانی (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه
(sm128)
(sm70)
رفتم آرشیو فروشی همه رو mp3 خریدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 هم توش هست ولی زیاد نیست (sm81)
160KB
121KB
112KB
96KB
و . . . هست
بعضی هاش خیلی قدیمی خود شجریان هم فکر نکنم داشته باشه
320 ها واقعی
(sm98)اشترم نظرتو نگفتی
بیا این البوم رو بزن تا فردا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)پس من میرم اطلاعیه میرم برن اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظرم بزن الکترونیکهنقل قول:
من پیجو میگم