تو عروسى ها من که ميرم برقصم همه از وسط ميرن کنار با گوشى هاشون ور ميرن
رقصمم که تموم ميشه
به هم ميگن zapya تو روشن کن:|
نمایش نسخه قابل چاپ
تو عروسى ها من که ميرم برقصم همه از وسط ميرن کنار با گوشى هاشون ور ميرن
رقصمم که تموم ميشه
به هم ميگن zapya تو روشن کن:|
گیاهخوارا روز عید قربان آفتابگردون سر میبرن، بعد میشینن جلو تلویزیون تخمه هاشو میخورن :))))
با داییم فیلم روز واقعه رو میدیدیم،وسطای فیلم گفت: من کار دارم میخوام برم فقط بهم نگو آخرش چی میشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
فک کنم انتظار داشت آخر فیلم امام حسین شمر رو بکشه ^__^
دمتون گرم که میراثمو بگـــ.ا دادید ، تقریبا هیشکی دیگه اینجاها نیست از بس فقط حرف زدین (sm70)
آقایی (sm66) نمیای دیگه...؟ یکی یکی دارید از ما میبرید (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام... تو چطوری؟ (sm74) ما بیشتر برای تو آرزوی سلامتی داریم (sm127)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا.... خوبم ......
ناراحت نباش دیگه.....(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میراثت تو حلقم صابر (sm70)
همیشه خوب باشی (sm74)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشِ شماها که هستم خوبِ خوبم (sm127)(sm10)