دوستان یه سوال داشتم، ممنون میشم پاسخ بدید، من سرعت اینترنتم خیلی افت کرده اما با هر بار ریست کردن مودم انجام مجدد تنظیما سرعت خیلی بهتر میشه که البته پایدار نیست، ممکنه که مشکل واسه مودمم باشه یا که از جای دیگه ای هست؟ اینترنت مخابرات دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه سوال داشتم، ممنون میشم پاسخ بدید، من سرعت اینترنتم خیلی افت کرده اما با هر بار ریست کردن مودم انجام مجدد تنظیما سرعت خیلی بهتر میشه که البته پایدار نیست، ممکنه که مشکل واسه مودمم باشه یا که از جای دیگه ای هست؟ اینترنت مخابرات دارم
(sm77)
کامنت شما ثبت و ضبط شد بزودی برای ادای توضیحات به دلیل توهین به **** پاسداران فرا خوانده خواهید شد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاد مبارزه با توهین کنندگان به نهاد های رسمی جمهوری اسلامی ایران(sm70)
چک در ازای واران(sm2) این دیلی میل میگفتن چرنده باور نمیکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(به یاد فسیل (sm120)) خودتی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پرت و پلایی مارکا و موندو دیورتیوو نمیرسه(sm2)
چشم تو دنبال کیه حرف حساب تو چیه (sm98)
(sm59)نقل قول:
اصحابی چرا اینجور کرده انتظار داشتم بزنه یه چی فراتر از آلبوم کولاک
آلبوم کولاکش واقعا قشنگ بود این چرا اینجور کرده
بیا در حد ثانیه فکر کن(sm70)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن زحمت دانلودم به خودم نمیدم چون نهایت نهایت 2 بار گوش بدم (sm120)
این دوتا که از رده خارجن(sm25)نقل قول:
موند دپورتیوو نوشت رویس منتظر پیشنهاد غارسا بود حالا خوبه رویس 2 ساله پیشنهاد 65 میلیونی و 55 میلیون یورویی غارسا رو رد کرده(sm2)
میان عکس فتوشاپی از توییترش درست میکنن که نوشه زنده باد بارسا(sm2)
مثه اون فتوشاپی که مارکا واسه بازی رئال با عنچستر انجام داد(sm2)
نمیدونم چطور کسی که از بچگی با پیراهن دورتموند عکس گرفته و ارزوی بازی تو این تیمو داره و عاشقش بوده چطور تو 2 سال ارزوی بازی تو بارسا رو داره(sm2)
مارکا که از همون اول قبولش نداشتم(sm3)دیوثا جز حاشیه چیزی ندارن(sm3)
یکی دیگه رو دیدم موندم سر دوراهی (sm74) هیکلش خیلی خوب بود (sm74)
من از البوم رضا یزدانی به اینور البومی دان نکردم(sm120) بنیامین و لهراسبی و اصحابی ... اینا بدرد ما نمیخورن(sm120)نقل قول:
یکی از رفیقام تو یزد دانشجو بود تو تاکسی نشسته بود یه دختری اونور خیابون دید همون لحظه عاشقش شد (sm2) الان با هم ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا میگن اون اژدهای قرمزه کالیسی با هواپیما برخورد داشته (sm77)
میدونی منبع ورزش 3 کجاست؟؟ دقیقا این 2 تا خبرگذاری (sm2)نقل قول:
اینا تو دنیا به خاطر تیترای عجیب غریبی که میزنن معروفن اصن ورزش سه هم ترجمه میکنه میزنه تا به خاطر تیتراش کلیکا و بازدیداش بره بالا(sm2)
فتوشاپ دیگه نوبرش (sm2)
ولی ما یه دفاع خوب میخوایم (sm98)
واران یا بن عطیه یکی از اینا میاد(sm100)
نقل قول:
چرا راه دور میری ، همین آنفورگیون خودمون (sm2) دقیقا همین حادثه واسش اتفاق افتاد (sm120)
(sm70)(sm2)چی چی ؟!!(sm54)نقل قول:
من مازیار و عسگری رو دانلود کردم اما 3 بار سر هم کل البومو گوش ندادم(sm120) عسگری رُ یه یکبار کاملا نشنیدم (sm120)نقل قول:
دیگه تصمیم گرفتم دان نکنم جز اونا که به درد بخوره و گوش میدم بیقش بیخورد حافظه رو پر میکنه (sm120)
(sm70)دراکاریسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چرا جوک میگی پسرنقل قول:
یه دخترو دیده ، میگه نه این هدیه خداوند بود این قسمت من بود نیمه ی گمشده ی من بود، حالا طرف واسه یه استانه دیگست میخواست بره دنبالش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)کجا دیدی بگو راهنماییت کنمنقل قول:
اگه زیدان بود میگفتم عمرا واران بیاد اما الان نگه داشتنش خیلی سخته(sm25)نقل قول:
ولی بعید میدونم تو این مورد پرز راضی بشه په په نهایتا امسال اخرین سالشه فصل بعد واران فیکسه(sm111)
(sm120)اهان یادم اومدنقل قول:
راست میگه حق با حامتینه
البته با این تفاوت که هم استانیم بود
برو یره گوشت و دسته گربه نمیدن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
امیررررر؟؟؟ الی ؟؟؟ خبری از آلبوم احمدوند دارید که میگید تاپیکشو بزنیم ؟؟
جوان های ما به قهقرا میروند(sm25) به کجا چنین شتابان(sm25)نقل قول:
حقش بیشتر بازی کنه بابا خداییش دیگه چیکار باید بکنه؟؟ هر تیمی بره فیکس (sm111)نقل قول:
بن عطیه هم خوبه شایدم در حال حاضر واسه ما بهتر باشه اصن (sm132)
باو دختره از هر نظر مناسب بود من عاشق لطافت پوست و تراش زیبای انگشتهاش شدم صورتش زیبا همه چی تموم
با هم تو تاکسی تمام مسیر از قزوین تا رشت حرف زدیم خیلی با هم جور بودیم :|
حیف شد نرفتم دنبالش افسوس :|
(sm81)پوستش از بس سفید بود انگار پوست نداشت نامرئی بود پوستش
همیشه پای رشت در میان است(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)فکر کردم با من تا رشت میاد برا همین شماره ندادمنقل قول:
پدر سگ 5 کیلومتری رشت (سنگر پیاده شد) بابا مامانش با پراید منتظرش بودن سوار شد
ینی ای سوختم (sm81)
نقل قول:
(sm77)تا کجا پیش رفتین ؟ اسم بچه و ... سیسمونی و ..نقل قول:
(sm81)چرا یادم اوردی حامتین
دانشگاش تو مسیر سجاد خوشگله بود آبیک
ای کاش میگفتم سجاد امارشو در بیاره واسم
پس شک نکن یه مدتی هم با سجاد بود (sm2)